135.jpg - 13.66 kBرئیس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در روزهای پایانی ماه صفر نقاط مختلف شهر مشهد و مسیرهای 6 گانه منتهی به آن و سایر مناطق زیر پوشش دانشگاه  تحت نظارت و کنترل 498 ناظر اداره سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در قالب 249 تیم نظارتی 2 نفره قرار دارد.

مهندس محمد باباخانی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: بر اساس توافق صورت گرفته مقرر گردید در مسیرهایی که زائران پیاده به مشهد وارد می شوند تیم‌های نظارتی سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد حضور داشته باشند و تا وضعیت محل‌های اسکان و پذیرایی تحت نظارت و کنترل باشند.

وی بیان کرد: توصیه ما در این ایام این بود که مردم به شهر مشهد نیایند و اگر هم می‌آیند پیاده نیایند تا در وضعیت سخت کرونایی خدای نکرده دچار مشکل نشوند و پیاده‌روی را به بعد از پایان بحران کرونا موکول کنند.

رئیس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بازرسان و ناظران حوزه سلامت محیط و کار این دانشگاه نظارت ویژه در محل‌های پذیرایی و اسکان زائران امام هشتم(ع) دارند، تصریح کرد: محورهای جاده قدیم نیشابور، چناران، کلات، سرخس، فریمان و بینالود (طرقبه‌شاندیز) تحت پوشش 498 ناظر اداره سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در قالب 249 تیم نظارتی 2 نفره قرار دارد و در نقاط مختلف سطح شهر به‌ویژه اطراف حرم مطهر رضوی هم این نظارت‌های ویژه وجود دارد.

مهندس باباخانی خاطرنشان کرد: برپایی ایستگاه‌های صلواتی توزیع موادغذایی و خوراکی ممنوع بوده و این ایستگاه‌ها فقط مجاز به توزیع ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده هستند.

وی تأکید کرد: بحث توزیع نذورات در 3 روز پایانی ماه صفر در محل‌های برگزاری محافل سوگواری باید به‌صورت بسته‌بندی باشد و پذیرایی در محل ممنوع است، ضمن اینکه به جای شربت و چای باید نوشیدنی‌های بسته‌بندی شده داده شود، هرچند که بهترین کار این است که بسته خام در میان نیازمندان توزیع شود تا هیچگونه ازدحامی در محل برگزاری مراسم ایجاد نشود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image