782.jpg - 10.52 kBمدیر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه گفت: مهارت حل تعارض، حلقه مفقوده خانواده های نا آرام است و تقویت مهارت های خوب شنیدن و خوب گفتن باعث می شود تجربه زندگی در یک خانواده امن و خوشبخت ایجاد شود.

 دکتر ندا اخروی در گفتگو با وب دا با اشاره به برپایی پویش ملی « حرف و گفت» اظهار کرد: گفت و گو پادزهری برای پیشگیری از تعمیق تعارض ها و تنش ها و ترفندی مسالمت جویانه برای کاهش احتمالی انواع خشونتها به شمار می رود.

وی خاطر نشان کرد: تمرین گفتگو در خانواده یعنی افراد با استفاده از کلمات، راهی برای آینده پیدا کرده، از استفاده از کلمات بعنوان راهی برای سرزنش بپرهیزند و گفتگو را فرصتی برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و نه بهانه ای برای آغاز جدالها و تحقیرها بدانند.

دکتر اخروی در ادامه نتیجه چنین گفتگویی را کاهش تعارضات و رفتارهای پرخاشگرانه والدین و فرزندان در خانواده برشمرد و گفت: یک خانواده گفتگو محور، خانواده ای همراه، همدل و بدون خشونت خواهد بود که اعضای خانواده در کنار هم خاطرات مشترک خوشایندی را رقم می زنند که باعث احساس تعلق اعضا به خانواده خواهد شد.

مدیر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد  با تاکید بر اینکه مهارتهای ارتباطی امری است که همه باید برای یادگیری آن تلاش کرده، تمرین کنند و در زندگی به کار گیرند اظهار کرد: این مهارتها شامل توانمندی در غنی سازی یک رابطه با اعضای خانواده، ابراز وجود و همدلی و گوش کردن فعال بوده وباعث کیفیت روابط و کاهش تعارض هاست.

دکتر اخروی با اشاره به اجرای پویش «حرف و گفت»  که از اول  لغایت هفتم آذرماه با هدف آگاهی بخشی و ارتقاء  سواد سلامت روانی، اجتماعی در شهروندان در جهت پیشگیری از خشونت خانگی و نیز کاهش ناامنی و تهدید بنیان خانواده به عنوان رکن مهم زندگی اجتماعی برگزار می شود، اظهار امیدواری کرد، فرهنگ گفت و گو به عنوان بهترین جایگزین برای خشونت و ناسازگاری معرفی شده و این گام  آغازین، تداوم یابد و به فرهنگ و ارزش محوری در مناسبات درون خانواده و اجتماع تبدیل شود.

خبرنگار: مریم مومن نژاد

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image