412.jpg - 6.16 kBمدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: مصرف فست فودها و غذاهای چرب و شور سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند از همین رو توصیه می شود برای عملکرد بهتر واکسن قبل و بعد از واکسیناسیون از مصرف فست فودها خودداری کنید.

دکتر محمدجعفر صادقی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه مصرف فست فود ، غذاهای چرب و تنقلات شور و نوشیدنی های خیلی شیرین سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند بنابراین برای عملکرد بهتر بدن قبل و بعد از واکسیناسیون از مصرف این مواد غذایی پرهیز کنید، عنوان کرد: در صورت ضعف و بیحالی بعد از واکسیناسیون می توان با صرف غذاهای حاوی ویتامین ب یک، ب 6 و ب 12 مانند گوشت، تخم مرغ، غلات کامل ، شیر و لبنیات از شدت ضعف کاست.

وی با بیان اینکه افزودن دارچین، زنجبیل و سیاهدانه به غذا و استفاده از شربت عسل با کنترل قند خون در افراد دیابتیک مانع ضعف ناشی از واکسیناسیون می شود، گفت: مطالعات جدید در مقایسه بین  ایمنی پس از ابتلا به کرونا در مقایسه با ایمنی تزریق واکسیناسیون نشان می دهدکه در افراد با ایمنی طبیعی در مقایسه با افرادی که به طور کامل واکسینه شدند بیش از 5 برابر احتمال دوباره به این بیماری وجود دارد .

دکتر صادقی گفت: از همین رو توصیه می شود با تزریق واکسن محافظ خانواده خود باشید.

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image