108.jpg - 6.43 kBمسئول سامانه پاسخگویی تلفنی به سوالات کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: بیشترین سؤالات مردم در زمان ارتباط با کارشناسان سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص موضوع واکسن کرونا بوده که 70 درصد مجموع‌ تماس‌ها را شامل می‌شود.

دکتر زهرا اباصلتی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در هفته دوم آذر ماه امسال تعداد 6915 تماس مردمی با سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برقرار شده و نسبت به هفته قبل از آن که 9219 تماس بود 2304 مورد کاهش داشته است.

وی تصریح کرد: بیشترین سؤالات مردم در خصوص موضوع واکسن کرونا بوده که 70 درصد مجموع‌ تماس‌ها را شامل می‌شود، ضمن اینکه 7 درصد تماس‌ها مرتبط با بیماری کرونا، 23 درصد دیگر مرتبط با سایر موارد کرونایی بوده است.

مسئول سامانه پاسخگویی تلفنی به سوالات کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از روز گذشته که وضعیت مشهد آبی اعلام شده بیشترین تأکیدمان بر اجتناب از عادی انگاری بوده است، خاطرنشان کرد: تجربه‌های قبلی نشان داده که نباید با تغییر رنگ‌بندی‌ها و بهتر شدن وضعیت، عادی‌ انگاری داشته باشیم.

دکتر اباصلتی اضافه کرد: همچنین آبی شدن وضعیت کرونایی فرصت بسیارخوبی برای افراد واکسن نزده به خصوص کسانی که دُز دوم را به تأخیر انداخته‌اند فراهم کرده تا هرچه سریع‌تر جهت انجام واکسیناسیون به مراکز واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند و قبل از بازگشت به وضعیت‌های بدتر واکسینه شوند.

وی با ذکر این نکته که براساس اطلاعات به دست آمده ترس‌های کاذب و بی‌دلیل عمده علت عدم انجام واکسیناسیون افراد واکسن نزده بوده است، تأکید کرد: طبق آمار به دست آمده 10 درصد این افراد به دلیل بیماری و با تشخیص پزشک بوده که عدم حضورشان موجه بوده، اما 90 درصد دیگر غیرموجه بوده است.

مسئول سامانه پاسخگویی تلفنی به سوالات کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهدادامه داد: از هفته گذشته و پس از شناسایی افراد واکسن نزده و همچنین موارد به تأخیر افتاده دُز دوم کارشناسان سامانه 191 پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با این افراد تماس گرفتند و توصیه‌های لازم را به آنان داشتند تا هرچه سریع‌تر جهت انجام واکسیناسیون به مراکز واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند.

دکتر اباصلتی افزود: خوشبختانه اکثر واکسن‌ها درتمامی مراکز واکسیناسیون کرونا موجود بوده، چه برای کسانی که می‌خواهند دُز اول را دریافت کنند و برای آنان فرصت انتخاب وجود دارد و چه کسانی که نوبت دریافت دُز دوم آنان فرا رسیده و واکسن تزریقی آن هم در اکثر مراکز موجود است و نیازمند طی کردن مسیرهای طولانی نیستند.

وی در خصوص انجام واکسیناسیون نوبت سوم، گفت: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تمامی افراد بالای 18 سال که 6 ماه از زمان دریافت دُز دوم واکسنشان گذشته می‌توانند جهت دریافت دُز سوم به مراکز واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند و افراد بالای 60 سال و دارای نقص ایمنی هم می‌توانند بعد از 4 ماه این دُز را دریافت کنند، البته دُز سوم فعلاٌ شامل حال مادران باردار نمی‌شود و در این خصوص هنوز دستورالعملی صادر نشده است.

مسئول سامانه پاسخگویی تلفنی به سوالات کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهدبیان کرد: برای دُز سوم افرادی که پس از 6 ماه مراجعه می‌کنند از واکسن های آسترازنکا و سینوفارم و برای کسانی که پس از 4 ماه مراجعه می‌کنند از واکسن‌های آسترازنکا، سینوفارم و سوبرانا پلاس استفاده می‌شود و انتخاب نوع واکسن هم منوط به نوع واکسنی بوده که در نوبت‌های اول و دوم دریافت کرده باشند.

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image