رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهداظهار کرد: توانمندسازی فرد، خانواده و جامعه برای تامین، حفظ و ارتقا سلامت در مراقبت از خود مهمترین رویکرد اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت است.
دکتر محمد جعفر صادقی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه طرح هر خانه یک پایگاه سلامت به عنوان یکی از اقدامات بزرگ حوزه سلامت در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهدهمزمان با سراسر کشور در تیرماه 1399 به اجرا در آمد، گفت: مشارکت جمعی و همیاری همه افراد برای تامین حفظ و ارتقا سلامت از دیگر رویکردهای اجرای این طرح است.
وی خاطر نشان کرد: با بالا رفتن سطح سواد سلامت جامعه زمینه ابتلا به بسیاری از بیماریهای واگیردار و غیر واگیر دار کاسته می شود از همین رو طرح هر خانه یک پایگاه سلامت در راستای افزایش سطح سواد جامعه اجرایی شده است.
رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به ازای هر خانواده یک سفیر سلامت و به ازای هر 40 سفیر سلامت یک رابط سلامت در قالب دوره های آموزشی حضوری و مجازی تعیین شده در سه حیطه ارتقا سلامت و پیشگیری درمان های اولیه و توانبخشی توسط تیم سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و خانه های بهداشت آموزش دیده و توانمند شده و مسئولیت مشارکت در مراقبت از سلامت خود و خانواده و جامعه را بر عهده می گیرد.
دکتر صادقی با اشاره به اینکه تاکنون 71 فیلم آموزشی با موضوعات مختلف بهداشتی و در راستای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت تهیه و در آپارات بارگذاری شده است، ابراز کرد: این فیلم ها با هدف ضرورت آموزش سفیران سلامت خانوار و محله در آپارات صورت گرفته است.
دکتر صادقی بیان کرد: علاوه براین در کانال پیام رسان گپ با عضویت سفیران سلامت استان، محتوای آموزشی در قالب فیلم، انیمیشن، تیزر و پوسترهای آموزشی مرتبط با اهداف برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت به صورت مستمر بارگذاری می شود.