رییس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: راه اندازی کانون سلامت محلات گام موثری در مسیر افزایش سواد سلامت و توانمند سازی آحاد جامعه محسوب می شود.

دکتر محمد جعفر صادقی در نخستین نشست هم اندیشی خود مراقبتی اجتماعی در محله اسماعیل آباد شهرستان مشهد خاطر نشان کرد:خود مراقبتی اجتماعی فرایندی انتخابی، مشارکتی و فعال برای ارتقای سلامت یک جامعه است که توسط ائتلافی از شهروندان آن جامعه طراحی، اجراء ، پایش و ارزشیابی می شود.

وی گفت: از آنجائیکه دستیابی به سطوح بالاتری از سلامت و ایمنی در جمعیتی خاص، نیازمند مشارکت بیشتر بخشهای مختلف جامعه و استفاده از منابع و مهارت و دانش ایشان و  افراد جامعه می باشد، هرگونه تلاشی برای ارتقاء سلامت و ایمنی مردم نیازمند طراحی یک برنامه عملیاتی دقیق و منسجم می باشد .

وی هدف از تشکیل و راه اندازی کانون سلامت محله با اولویت محلات کم برخوردار را افزایش سواد سلامت و توانمند سازی اهالی محله، وجود ساکنین سالم به لحاظ جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی، وجود ساکنین توانمند و دارای سطح بالایی از خودکارآمدی و عزت نفس و شناسایی و حل مشکلات محله با مشارکت مردم برشمرد.

دکتر صادقی خاطر نشان کرد : مهمترین راهکار اجرایی جهت حل مشکلات محله ها، تشکیل کانون سلامت محله با مشارکت و همکاری داوطلبان سلامت و حمایت شورای اجتماعی محله، دفتر توسعه محله و مرکز بهداشت است.

65.jpg - 63.56 kB

66.jpg - 79.16 kB

خبرنگار: مریم مومن نژاد

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image