معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آمادگی حوزه بهداشت دانشگاه برای خدمات رسانی به بیماران خبر داد و اظهار کرد: به منظور گسترش خدمات رسانی در سطح یک ، از ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده می شود.
دکترمجید جعفری نژاد در گفتگو با وب دا با بیان اینکه سویه اومیکرون حدود 50 روز پیش در دنیا شناسایی شد و از ابتدای دی ماه نیز در کشور مورد شناسایی قرار گرفت خاطر نشان کرد: در این راستا تمامی مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه برای شناسایی به موقع بیماران و خدمات رسانی در آمادگی کامل هستند.
وی با بیان اینکه علائم ابتلا به اومیکرون بیشتر شبیه به سرماخوردگی است و این امر موجب افزایش تعداد بیماران سرپایی نیز می شود تصریح کرد: در این راستا مراکز سرپایی در سطح یک تقویت شده و از ظرفیت درمانگاه های بخش خصوصی نیز برای انجام تست رپید بر اساس نرخ مصوب و شناسایی زودهنگام بیماران استفاده شده است.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه هر گونه علائم شبیه به سرماخوردگی باید پیگیری شود تا از عدم ابتلا به کرونا اطمینان حاصل شود اظهار کرد: در شرایط حال حاضر بهترین راهکار برای پیشگیری از بیماری، واکسیناسیون، استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل های بهداشتی است.
وی با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در صورتی که میزان استفاده از ماسک به 80 درصد در جامعه برسد می توان تا 50 درصد از ابتلا به بیماری جلوگیری کرد خاطر نشان کرد: همچنین تزریق دز سوم واکسن نیز می تواند نقش موثری در افزایش ایمنی جامعه علیه این بیماری باشد.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه تمامی گروه های سنی بالای 18 سال در صورت گذشت سه ماه از زمان دریافت دز دوم، باید برای دریافت دز سوم واکسن اقدام کنند تصریح کرد: تنها افرادی که دز دوم واکسن خود را از نوع پاستوکووک دریافت کرده اند باید یک ماه بعد برای دریافت دز سوم اقدام کنند.
دکتر جعفری نژاد افزود: تمامی مراکز و پایگاه های واکسیناسیون با تنوع واکسن و با حداکثر توان آماده خدمات رسانی به گروه های هدف هستند.