مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مشارکت خیرین حوزه سلامت در بخش بهداشت یک سرمایه گذاری بلند مدت است.
به گزارش وب دا، دکتر غلامحسن خدایی در نشست هم اندیشی ضرورت تشکیل موسسه خیریه سلامت معاونت بهداشت و با حضور اعضاء هیات مدیره گروه دوستداران دانشگاه و سلامت، اظهار کرد: تمام کسانی که دغدغه سلامت مردم را دارند به این نکته مهم اذعان دارند که پیشگیری مقدم بر درمان بوده و هزینه اثربخشی بسیار بالایی دارد به طوریکه هر گونه سرمایه گذاری و هزینه کرد در بخش بهداشت و سلامت به دید بلند مدت، اثرات موثر و قابل تاملی در پی خواهد داشت.
وی با اشاره به اجرای برنامه مراقبت های اولیه بهداشتی در دنیا که از 50 سال قبل مطرح و اجرا گردیده است، گفت : مشارکت های مردمی، توزیع عادلانه، هماهنگی بین بخشی و استفاده از تکنولوژی و فن آوری های نوین از اصول مهم و اساسی مراقبت های اولیه بهداشتی یا PHC میباشد.
مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اولین و مهمترین اصل PHC با عنوان مشارکت های مردمی اشاره و تاکید نمود و گفت: سلامت بدون مشارکت مردم دست نیافتنی است.
دکتر خدایی در ادامه در خصوص ضرورت اصل هماهنگی بین بخشی و مشارکت سایر بخشهای توسعه در ارتقاء سلامت جامعه، با اشاره به اینکه حوزه سلامت کشور تنها 25 درصد سلامت افراد جامعه را تامین می کند و 75 درصد مابقی با مشارکت خود مردم و سایر بخش های توسعه تامین خواهد شد، بر نقش کلیدی هماهنگی های بین بخشی و مشارکت همه جانبه دیگر سازمانها و خیرین در سلامت جامعه تاکید نمود.
دکتر خدایی اظهار امیدواری کرد حوزه بهداشت دانشگاه بتواند با استفاده از توان خیرین نیک اندیش در جهت دسترسی عادلانه به خدمات سلامت در مناطق تحت پوشش دانشگاه گام های موثری بردارد.
در این نشست مقرر شد با در نظر گرفتن اولویت های حوزه بهداشت دانشگاه، ضمن بررسی های کارشناسی از پتانسیل و مشارکت خیرین در پیشبرد برنامه های این حوزه استفاده بهینه گردد.
خبرنگار: مریم مومن نژاد