64.jpg - 10.58 kBسرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: گام ششم طرح شهید سلیمانی با عنوان بسیج ملی مقابله با همه‌گیری کووید 19 و با 3 هدف پیشگیری، واکسیناسیون عمومی و کنترل هوشمند اجرا می‌شود.

دکتر سیدجواد حسینی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: اولین نمونه مثبت ویروس اومیکرون در 28 آذر ماه امسال در خراسان رضوی شناسایی شد و از آن تاریخ به بعد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دنبال شناسایی سریع این گروه از بیماران کرونایی بود تا در مکانی مناسب در قرنطینه باشند و از آلودگی سایر افراد جلوگیری شود.

وی بیان کرد: در هفته سوم از اجرای گام ششم طرح شهید سلیمانی 4655 نفر در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیماریابی شدند، عددی که در کل کشور 35 هزار و 700 نفر بودند و نزدیک به 14 درصد بیماریابی‌ها و تست‌های رپید انجام شده در حوزه تحت پوشش این دانشگاه بوده است.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه خوشبختانه به لحاظ تمامی شاخص‌ها از وضعیت مناسبی برخوردار هستیم و پس از انجام 4655 تست رپید، در نوبت بعد هم 2400 مورد انجام شده است، تصریح کرد: تمام تلاشمان این است که مبتلایان به ویروس اومیکرون سریع شناسایی شده و بلافاصله در قرنطینه قرار بگیرند تا از انتشار سویه جدید ویروس کرونا جلوگیری شود.

دکتر حسینی با بیان اینکه گام ششم طرح شهید سلیمانی با عنوان بسیج ملی مقابله با همه‌گیری کووید 19 و با 3 هدف پیشگیری، واکسیناسیون عمومی و کنترل هوشمند اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: در سطح کشور 8220 واحد سلامت در هفته سوم دی ماه امسال درگیر انجام واکسیناسیون کرونا بودند که از این تعداد 629 واحد آن در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود، ضمن اینکه در همین بازه زمانی 1030 پایگاه تجمیعی واکسیناسیون در 31 استان کشور فعال بودند که از این تعداد 45 پایگاه آن در حوزه تحت پوشش این دانشگاه بود؛ همچنین از مجموع 5132 ايستگاه مستقر در پايگاه‌های تجميعی واكسيناسيون سراسر کشور در همین مدت 126 ایستگاه آن در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.

وی با ذکر این نکته که در هفته سوم از اجرای گام ششم طرح شهید سلیمانی تعداد افراد در معرض تماس نزدیک رهگیری شده در کل کشور 96 هزار و 14 نفر بوده که از این تعداد 7109 نفر در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود، تأکید کرد: همچنین از مجموع 35 هزار و 762 تست سریع انجام شده توسط تیم‌های رهگیری (CT) 4655 مورد آن در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است و به ازای هر فرد مثبت شناسایی شده 8.3 رهگیری و 4.7 تست رپید انجام شده است.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: تعداد افراد مراقبت شده در تیم‌های مراقبت در منزل  از ابتدای امسال تاکنون 657 هزار و 877 نفر بوده و تعداد تست‌های انجام شده در این بازه زمانی هم 218 هزار و 379 مورد بوده است.

دکتر حسینی با اشاره به اینکه تعداد اخطارهای صادر شده توسط تیم‌‌های نظارتی در هفته سوم گام ششم طرح شهید سلیمانی در سطح کشور 33 هزار و 882 مورد بوده که از این تعداد 1039 مورد آن در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است، افزود: همچنین تعداد موارد پلمب شده توسط تیم‌‌های نظارتی در همین بازه زمانی هم 1119 مورد در کل کشور و 57 مورد در حوزه تحت پوشش این دانشگاه بوده است.

وی گفت: تعداد خانواده‌های آسیب‌پذیر حمایت شده توسط تیم‌های حمايتی 41 هزار و 704 خانوار در کل کشور بوده که از این تعداد 4787 خانوار در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد حمایت قرار گرفتند.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه نکته‌ای که این روزها مکرراً بر آن تأکید داریم بحث تکمیل واکسیناسیون کرونا بوده، اما این نکته بسیار مهم هم قابل ذکر است که تزریق هر 3 دُز واکسن کرونا به معنای ایمنی 100 درصد نبوده و نیست، بیان کرد: نباید تصور شود که با تکمیل واکسیناسیون همه چیز به حالت عادی بازگشته است و باید در کنار انجام واکسیناسیون 5 نکته بسیار مهم حفظ فاصله فیزیکی، شست‌وشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون، استفاده از ماسک، سرفه یا عطسه در آرنج و تهویه مناسب و بازکردن پنجره‌ها نباید فراموش شود.

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image