28.jpg - 9.47 kBمعاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مراکز خدمات جامع سلامت و درمانگاه های سطح یک، سنگر نخست خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا محسوب می شود اظهار کرد: در حال حاضر علاوه بر 42 مرکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا، 150 درمانگاه بخش خصوصی نیز در این زمینه فعال شده است.

دکتر سید جواد حسینی با بیان اینکه در حال حاضر روند تعداد بیماران بستری و مراقبت ویژه در مراکز درمانی استان در حال افزایش است خاطر نشان کرد:  در هر پیک ابتدا بیماران سرپایی افزایش می یابد و در مرحله بعد بیماران بستری و بدحال در آی سی یو  و نیز فوتی ها افزایش می یابند.

وی تصریح کرد: از عموم مردم درخواست می کنیم که با رعایت پروتکل های درمانی و تکمیل واکسیناسیون و استفاده از ماسک از سرعت انتشار بیماری در جامعه بکاهند و مردم کمک کنند می توانیم در بحث سلامت کارهای موفقی انجام شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ابتدای همه گیری ویروس کرونا، مرکز پاسخگویی 191 در دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شده است اظهار کرد: عموم مردم در صورت ابتلا در گام نخست با این سامانه تماس حاصل کنند تا ضمن دریافت اطلاعات لازم، به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت و یا درمانگاه سطح یک ارجاع شوند.

دکتر حسینی با بیان اینکه هر گونه علائم شامل تب، سردرد و سرفه های خشک از علائم ابتلا به اومیکرون محسوب می شود و باید به مراکز سطح یک مراجعه شود تصریح کرد: در صورت بروز علائم شدیدتر، شامل تنگی نفس، تب طولانی و کاهش اکسیژن کمتر از 93 درصد باید به مراکز تخصصی سطح دو  مراجعه شود.

وی با بیان اینکه همه کارکنان و دانش آموزان باید دو دز واکسن را دریافت کرده باشند و اگر بیش از سه ماه از واکسیناسیون آنها گذشته است واکسن دز سوم را نیز دریافت کنند، عنوان کرد: تهویه هوا در محیط های بسته باید به خوبی انجام شود و افراد علامتدار حتی اگر تست کرونا آنها منفی شده است باید در قرنطینه باشند. 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه واکسیناسیون در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دز اول 96 درصد و دز دوم 84 درصد اما در دز سوم در مقایسه با کشوری عقبتر هستیم، گفت: حدود  یک میلیون نفر نوبت دریافت دز سومشان رسیده است و مراجعه نکرده اند؛ در شرایط فعلی واکسیناسیون کامل سه دز است و افرادی که علامتدار شدند نیز باید برای دز بعدی 4 هفته صبر کنند.

دکتر حسینی با بیان اینکه 20 درصد بیماران مبتلا به اومیکرون را کودکان تشکیل می دهند از همین رو توصیه می شود تا واکسیناسیون کودکان به سرعت انجام شود، ابراز کرد: در واکسیناسیون اطفال، متاسفانه خانواده ها استقبال خوبی نداشته اند این در حالی است که آمار ابتلا در کودکان بالا است .

وی با اشاره به اینکه تکمیل واکسیناسیون، استفاده از ماسک، تهویه مناسب در فضای سربسته و بهداشت فردی مهمترین فاکتورهایی است که مردم می توانند کادر بهداشت و درمان را یاری رسانند، گفت:  در شرایط فعلی مراجعه به موقع به مراکز درمانی، تکمیل روند درمان و پرهیز از دورهمی ها مهمترین مولفه هایی است که در حفظ سلامت عمومی موثر است.

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image