251.jpg - 6.53 kBسرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تا کنون 96 درصد از جمعیت بالای 18 سال دز اول و 85 درصد دز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند اظهار کرد: بر اساس اعلام ستاد ملی کرونا، دریافت هر سه دز واکسن به معنای تکمیل واکسیناسیون محسوب می شود و  بر این اساس تمامی شاغلان و یا افرادی که قصد سفر دارند باید نسبت به این مهم توجه داشته باشند تا با محدودیتی مواجه نشوند.

دکتر سید جواد حسینی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در حال حاضر 31 درصد از گروه های هدف دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند و در این زمینه، تیم های سیار واکسیناسیون در مناطق زیر پوشش فعال شده است تاکید کرد: در حال حاضر یک میلیون و یکصد هزار نفر در مناطق زیر پوشش دانشگاه نوبت دریافت دز سوم واکسن آنها فرا رسیده است و تا کنون دراین زمینه اقدامی نکرده اند و لازم است تمامی مسئولان در مشهد و شهرستان ها همکاری های لازم را داشته باشند تا در مدت دو هفته بتوان پوشش واکسیناسیون را افزایش داد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد پوشش واکسیناسیون کودکان 5 تا 11سال را 11 درصد اعلام کرد و گفت: در پیک ششم کرونا، حدود 20 درصد از افراد مبتلا را کودکان تشکیل دادند و این راستا لازم است والدین به منظور حفظ سلامت فرزندشان نسبت به مراجعه به مراکز واکسیناسیون اقدام نمایند.

دکتر حسینی با بیان اینکه سرعت ثبت نتیجه تست کرونا را 1.59 روز، سرعت پیگیری 1.29 روز و سرعت مراقبت را 2.88 روز  عنوان کرد و دراین زمینه شهرستان بردسکن  بهترین وضعیت را نسبت به سایر شهرستان ها داراست افزود: در شش ماه گذشته یک میلیون و 110 هزار تست PCR و 570 هزار تست رپید در مناطق زیر پوشش دانشگاه انجام شده است.

وی افزود: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا، مراقبت های بهداشت مرزی در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد، باجگیران، سرخس، دوغارون و لطف آباد بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است تا بتوان تمامی افرادی که وارد کشور می شوند را تحت غربالگری و مراقبت قرار داد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در سال جاری 271 هزار بازدید در حوزه بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و اصناف انجام شده است تصریح کرد: همچنین سامانه 190 نیز به طور مستمر رصد می شود تا در صورت دریافت شکایتی در حوزه بهداشت محیط، نسبت به رسیدگی به آن اقدام شود.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن قدردانی از تلاش های ارزنده تمامی مسئولان و مدیران دانشگاه در اجرای برنامه های دانشگاه به ویژه در دوران همه گیری ویروس کرونا اظهار کرد: اجرای برنامه های پیشگیرانه از طریق نظام شبکه با محوریت ارائه خدمات با  کیفیت مطلوب، در دسترس و جلب رضایت گیرندگان و ارائه دهندگان خدمت از مهمترین برنامه های این معاونت محسوب می شود.

دکتر حسینی با بیان اینکه اجتماعی شدن سلامت، ارتقاء سلامت جامعه در تمامی ابعاد، افزایش امید به زندگی، بهره وری و کاهش خطر و بار بیماری ها از اهداف کلی معاونت بهداشت محسوب می شود تصریح کرد: در حال حاضر حدود 5 میلیون و 100 هزار نفر زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند که از این تعداد 4 میلیون نفر در مناطق شهری و یک میلیون و 100 هزار نفر در مناطق روستایی ساکن هستند و علاوه بر این 363 هزار نفر از اتباع خارجی نیز زیر پوشش خدمات این معاونت قرار دارند.

وی با بیان اینکه 765خانه بهداشت در مناطق زیر پوشش این دانشگاه فعال است تصریح کرد: 256 شاخص همچون دیابت، فشار خون،مراقبت مادران باردار، مراقبت نوزادان و هایپوتیرونید، در راستای ارتقاء سلامت جامعه و پیشگیری از بروز بیماری ها در حوزه بهداشت در حال اجراست.

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image