معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حوزه تحت پوشش این دانشگاه بیش از 35 درصد گروه های هدف دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.
دکتر سیدجواد حسینی در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد 5 میلیون و 200 هزار نفر است که از این میزان 4 میلیون و 120 هزار نفر شهری و یک میلیون 80 هزار نفر روستایی هستند، ضمن اینکه 364 هزار نفر از اتباع ثبت شده در سامانه سینا را هم تحت پوشش داریم.
دکتر حسینی با بیان اینکه براساس طرح گسترش 765 خانه بهداشت (750 فعال)، 138 مرکز روستایی (122 فعال)، 101 مرکز شهری (100 فعال)، 47 مرکز شهری و روستایی (100 درصد فعال) و 152 پایگاه بهداشت (147 فعال) در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است، خاطرنشان کرد: این مراکز پیش از ایام بحران کرونا کارهای تخصصی خود را به نحو مطلوب انجام میدادند، اما از زمان شیوع این ویروس منحوس تمرکزها بیشتر روی موضوع واکسن و بیماری کرونا بوده است.
وی با ذکر این نکته که پس از انجام واکسیناسیون گسترده و با درخواست معاون بهداشت وزارت به دنبال از سرگیری مجدد فعالیتهای تخصصی مراکز و ارائه خدمات مطلوب و شایسته به گروههای هدف هستیم، تأکید کرد: تلاشمان این است که کارها به سرعت پیش برود تا زمانها و فرصتهای از دست رفته به واسطه بحران کرونا به سرعت جبران شود.
معاون بهداشت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: آخرین آمار واکسیناسیون انجام شده در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نشاندهنده آن است که 97.3 درصد دُز اول، 86.1 درصد دُز دوم و دُز سوم 35.47 درصد بوده که به لحاظ آماری در دُزهای اول و دوم از میانگین کشوری جلوتر هستیم، اما در دَز سوم از این میانگین عقبتر هستیم و در تلاش هستیم که این فاصله را جبران کنیم که البته شرط نخست آن حضور پررنگ افراد بالای 18 سال در مراکز واکسیناسیون کروناست، ضمن اینکه میزان واکسیناسیون انجام شده دُز اول در گروه سنی 5 تا 11 سال هم 14.1 درصد بوده است.
دکتر حسینی افزود: در بحث بیماریابی در ابتدای بحران کرونا 46 هزار و 993 مورد مثبت کووید داشتیم و کل بستریها هم 106 هزار نفر بوده است.
وی با تأکید بر اینکه در بحث سرپاییها نزدیک به یک میلیون و 700 هزار مورد نمونهگیری انجام شده که از این تعداد پاسخ 450 هزار مورد مثبت بوده است، گفت: در خصوص نمونهگیریها در دورهای از میانگین کشوری جلوتر بودیم و از هر 100 هزار نمونه گرفته شده 20 هزار مورد آن در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده بود.
معاون بهداشت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: اقدامات شاخصی در بحث کنترل بیماری کرونا با همکاری مجموعههای مختلف صورت پذیرفت که جا دارد بابت تمامی مشارکتها و همکاریهای صورت گرفته قدردانی کنیم.