مدیر سلامت کار و محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در قالب طرح سلامت نوروزی، تا کنون بیش از هفت هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مکان عمومی تحت نظارت های بهداشتی قرار گرفته اند.
دکتر علی اصغر حسنی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند سال گذشته آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروزی نیز ادامه می یابد خاطر نشان کرد: این طرح در راستای حفظ سلامت جامعه در حال اجراست و تا کنون 437 واحد صنفی به مراجع قضایی معرفی و 35 واحد نیز به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شده اند.
وی تصریح کرد: همچنین در قالب این طرح 355 واحد اقامتی مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفته اند که شش مورد این مراکز به مراجع قضایی معرفی شده اند.
مدیر سلامت کار و محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیش از 2 هزار اماکن عمومی بازررسی شده است و 4 هزار و 328 مورد کلر سنجی آب در این ایام نیز صورت گرفته است، بیان کرد: تاکنون نیز 22هزار و 287 کیلوگرم مواد غذایی فاسد نیز در این مدت کشف و معدوم سازی شده است.