رییس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در روز طبیعت تأکید بسیار بر تعادل و تنوع در تغذیههای این روز داریم و اینکه در آخرین روز تعطیلات نوروز امسال در مصرف نوشیدنیهای مختلف، غذاهای گرم و تر، گوشتها، شیرینیها، ادویه تند و تیز و ترشیها افراط و تفریط نکنیم.
دکتر زهرا اباصلتی در گفتوگو با خبرنگار وب دا،اظهار کرد: تغذیه سالم، استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی، رعایت دستورالعملهای بهداشتی و استفاده از غذای مطمئن همواره مورد تأکید بوده و در روزهای خاص همچون روز طبیعت بر این مهم بیش از پیش تأکید داریم.
وی تصریح کرد: باید ضمن ایجاد تعادل و تنوع در تغذیههای روز طبیعت از پرخوری در غذا، آجیل، میوه و شیرینی خودداری کنیم و از خوردن همزمان چیزهایی که در تناقض با هم هستند پرهیز کنیم تا دچار مسمویت، و مشکلات گوارشی نشویم.
دکتر اباصلتی تأکید کرد: یکی از اشتباهات رایج برخی از مردم در طول ایام تعطیلات عید نوروز حذف وعدهای غذایی بود تا مقدار بیشتری شیرینی و آجیل بخورند، در حالی که حذف وعدههای غذایی همچون صبحانه و نهار باعث کاهش دریافت مواد غذایی سالم همانند غلات، سبزیجات و غیره میشود که این امر افزایش دریافت غذا با کالری بالا را به همراه دارد.