000015.jpg - 10.51 kBرئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حوزه پیشگیری از سرطان؛ نوع تغذیه، نحوه پخت و نوع ظروف مصرفی مورد تأکید است.

دکتر زهرا اباصلتی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: باید در مصرف تمامی وعده های غذایی تعادل و تنوع باشد و نباید خود سرانه در برنامه غذایی کم و زیاد شود و یا وعده‌ای از وعده‌های غذایی روزانه حذف شود، ضمن اینکه نوع تغذیه باید متناسب با شرایط و وضعیت جسمانی و همچنین نوع شرایط کار و زندگی‌ فرد باشد.

وی تصریح کرد: در هر رژیم غذایی باید اصول تعادل و تنوع غذایی رعایت شده و میزان مصرف مواد غذایی باید به اندازه باشد، در این خصوص باید بگوییم که بیشترین کمبودها در بحث ریز مغزی‌ها است که باید توجه بیشتری به نسبت مصرف میوه‌ها، سبزیجات و مواد لبنی و پروتئینی بشود.

وی با بیان اینکه مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها، برنج، روغن و انواع چربی‌‎ها از شیوه‌های اشتباه تغذیه‌ای در جامعه است که موجب چاقی و به تبع آن کمبود مصرف میوه، سبزی و زیرمغزی‌ها را به همراه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: در حوزه پیشگیری از سرطان نوع تغذیه، نحوه پخت و نوع ظروف مصرفی مورد تأکید است و در کنار آن باید در راستای دفع سموم و تقویت آنتی‌اکسیدان‌های لازم به خصوص در میوه و سبزیجات بیش از پیش توجه کرد.

دکتر اباصلتی با ذکر این نکته که در کنار تغذیه ناسالم، مصرف انواع دخانیات در ابتلای به سرطان نقش دارد و توصیه ما به گروه‌های مختلف سنی استفاده از تغذیه سالم و دوری از دخانیات در جهت حفظ سلامت و دوری از بیماری‌های مختلف از جمله بیماری سرطان است، تأکید کرد: همچنین استفاده از روغن چندبار مصرف، فست‌فوت‌ها، مصرف زیاد نمک و چربی‌های گیاهی و حیوانی هم سرطان‌زا بوده و باید در این خصوص نیز دقت و توجه لازم را داشت.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات بیماران مبتلا به سرطان، بی‌اشتهایی آن ها است و این گروه از بیماران باید از مواد غذایی مغذی که تقویت کننده سیستم ایمنی بوده استفاده نمایند تا درمان مؤفق‌تری در مسیر غلبه بر این بیماری داشته باشند.

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image