معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ارتقای سواد سلامت افراد، بهبود کیفیت زندگی جامعه از طریق اصلاح شیوه زندگی را بدنبال خواهد داشت.
دکتر سید جواد حسینی در گفتگو با وب دا ، با تاکید بر اینکه هریک دلار هزینه برای پیشگیری، 10 دلار بازگشت سرمایه داشته و علاوه بر کاهش درد و رنج بیماری، از مرگ و میرهای زودرس و ناتوانی حاصل از بیماری ها خواهد کاست اظهار کرد: رویکرد های جهانی برای ارتقای سلامت، بر آموزش همگانی سیستمی و فرایندی و ترویج سبک زندگی سالم تاکید نموده و توانمند سازی افراد و جوامع را در اولویت قرار می دهد تا از این طریق با بهبود شیوه زندگی بر بیماری های غیر واگیر که مشکل عمده جهان و همچنین کشورمان می باشد فائق آید.
وی با اشاره به ضرورت مشارکت تمامی سازمان ها در ارتقای سواد سلامت جامعه گفت: این مهم تنها وظیفه حوزه سلامت نبوده و مشارکت فعال تمامی سازمان ها و نهادها را می طلبد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود : در همین راستا و با تصویب ستاد استانی کرونا و با توجه به تجربه موفق نقش ارتقای سواد سلامت در مدیریت هرچه بهتر کرونا، سند ارتقای سواد سلامت استان به همت دانشکده بهداشت تدوین وکلید خورد.
دکتر حسینی خاطر نشان کرد: این سند مبنای اجرای بسیاری از برنامه هایی است که در حوزه سلامت باید اجرا شود که در آن شرح وظایف هر سازمان در برابر سلامت، به طور کامل مشخص است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار امیدواری کرد: اجرای این تفاهم نامه با مشارکت فعال تمامی سازمان ها و ارگان ها منجر به ارتقای سواد سلامت جامعه و بدنبال آن بهبود شاخص های سلامتی در هم استانی هایمان شود.