دبیر و جانشین قرارگاه صیانت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد: در جلسات قرارگاه صیانت از خانواده و جوانی جمعیت این دانشگاه توجه ویژهای به 3 موضوع ازدواج، فرزندآوری و درمان ناباروری شده است.
دکتر سیدجواد حسینی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: قرارگاه صیانت از خانواده و جوانی جمعیت پس از ابلاغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب 10 کمیته تخصصی تشکیل شد.
وی اضافه کرد: در این قرارگاه 10 کمیته آموزش، پژوهش، بهداشت، درمان، اطلاعرسانی، ازدواج، دارو، پشتیبانی، فرهنگی و دانشجویی فعال شده است.
دبیر قرارگاه صیانت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ازدواج بهموقع نقش بسیار مؤثری در فرزندآوری بههنگام و جوانی جمعیت دارد، خاطرنشان کرد: رسالت کمیته ازدواج قرارگاه صیانت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد که مسئولیت آن با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده بحث تشویق جوانان در ازدواج زودهنگام است.
دکتر حسینی تصریح کرد: تاکنون 4 جلسه قرارگاه صیانت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شده، جلساتی که هر دو هفته یک بار برگزار میشود، در این جلسات الویت ها توسط هر کمیته عنوان و در نهایت مهمترینها که به ترتیب شامل ازدواج، فرزندآوری و درمان ناباروری بود؛ انتخاب و بنا شد که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و معاونتهای بهداشت و درمان این دانشگاه که مسئولیت این حوزهها را برعهده دارند متناسبترین اقدام را در حوزه کاری و تخصصی خود صورت دهند.
وی بیان کرد: گزارش جلسات و فعالیتهای قرارگاه صیانت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طور مستمر توسط دبیرخانه این قرارگاه که مسئولیت آن برعهده رئیس اداره سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، است ثبت میشود و متناسب با آن نیازها، اجرای برنامهها و مصوبات را خواهیم داشت.
جانشین قرارگاه صیانت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که ما اولین دانشگاهی بودیم که این قرارگاه را تشکیل دادیم، تأکید کرد: خوشبختانه از زمان شکلگیری قرارگاه صیانت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون با بازخوردهای خوبی همراه بودیم، قرارگاهی که با فعالیتهای مؤثرش به الگویی موفق برای کل کشور تبدیل شده است، حتی به مسئولان مربوطه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز اعلام کردهایم که آماده انتقال تجربیات به سایر استانها هستیم و در جلسات قرارگاه ملی صیانت از خانواده و جوانی جمعیت هم این الگوها را به مسئولان حاضر در این جلسات معرفی مینماییم.
دکتر حسینی خاطرنشان کرد: اولویت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال گذشته نیز موضوع جمعیت بود که به دلیل بحران کرونا به این موضوع آنگونه که باید پرداخته نشد، اما در سال جاری که خوشبختانه با وضعیت بهتری همراه هستیم توجه ویژهای به موضوعات ازدواج، فرزندآوری و درمان ناباروری شده است.