رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در پایگاه بهداشتی مراقبت مرزی فرودگاه شهید هاشمی نژاد، روند غربالگری حجاج ورودی به مشهد مقدس را مورد ارزیابی قرار داد.
به گزارش وب دا، دکتر محمد علی کیانی در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش های انجام شده، نحوه ارائه خدمات بهداشتی توسط کارشناسان مربوطه به حجاج بیت الله الحرام را بررسی و راهنمایی های لازم را در این خصوص ارائه داد.
رییس مرکز بهداشت شماره ۵ مشهد نیز در حاشیه این بازدید در گفتگو با وب دا با بیان اینکه به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، تمام حجاج بیتالله الحرام هنگام ورود به فرودگاه مشهد با عبور از مقابل دستگاه تبسنج دیجیتالی، غربالگری میشوند اظهار کرد: علاوه بر انجام تب سنجی دیجیتالی، حجاج از نظر داشتن علایم کرونا توسط کارشناسان بهداشتی، مستقر در پایگاه مرزی بررسی و مراقبتهای سندرمیک از آنان انجام می شود.
دکتر فریدرضا صحیزاده خاطرنشان کرد: زائران در صورت داشتن درجه حرارت بیش از حد معمول، ابتدا مورد آزمایش رپید کرونا (تست سریع) قرار گرفته و در صورت مثبت بودن تست، با انجام تست پی. سی. آر سنجش می شوند.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه علایم کرونا چهار تا پنج روز پس از ابتلا، آشکار می شود، بهتر است حجاج مراسم دیدار با خویشان و دوستان خود را تا یک هفته پس از ورود به تعویق بیندازند.
رییس مرکز بهداشت شماره ۵ مشهد تاکید کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توسط حجاج و استقبال کنندگان ضروری است و با توجه به خطر شیوع تب کریمه کنگو، انجام قربانی باید با تمهیدات بهداشتی لازم و در کشتارگاه ها انجام شود.