مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان مرگ و میر در کودکانی که با شیر مادر تغذیه می شوند بسیار کمتر از کودکانی است که از این نعمت محرومند.
دکتر محمد احمدیان در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: شیردهی پایه رشد و نمو فرزندان سالم است و توجه به این موضوع سلامت جامعه را به دنبال خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: پزشكان و متخصصان، تغذیه مناسب با شیر مادر را برای كمك به داشتن جامعه ای پویا ضروری می دانند و در این راستا راهكارهای دستیابی به این مهم را تبیین می كنند.
دکتر احمدیان با تاکید بر اینکه مادران برای داشتن دوره شیردهی موفق نیازمند داشتن سلامت جسم و آرامش روان هستند گفت: باید دانست، ناراحتی، نارضایتی، نگرانی و تشویش مادر، بیشترین تاثیر را بر كاهش میزان شیر خواهد داشت، البته برنامه غذایی مادران پیش از وضع حمل نیز بر میزان شیر آنان تاثیر گذار است به عنوان نمونه دریافت كالری كافی، اجتناب از كاهش وزن شدید و مصرف مواد غذایی مناسب در دوران بارداری تاثیر بسزایی در افزایش شیر مادران دارد.
مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به فواید تغذیه با شیرمادر برای مادر و کودک پرداخت و گفت: تکلم روانتر، ارتباط عاطفی قویتر با مادر و تربیت پذیری بهتر از فواید تغذیه با شیر مادر است.
وی افزود: در کودکانی که با شیر مادر تغذیه شدهاند بیماریهای اسهالی، عفونتهای تنفسی، عفونت ادراری، آلرژی و آسم، پوسیدگی دندان، سوء تغذیه و چاقی، بیماریهای بدخیم و سرطان کمتر دیده میشود.
مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: افزایش میزان تغذیه انحصاری با شیر مادر و تداوم شیردهی فقط میتواند با هماهنگی و همکاری در تمام بخش ها و نسل ها حاصل شود.
وی با بیان اینکه شعار امسال هفته جهانی شیر مادر « قدمی به جلو برای تغذیه شیر خوار با شیر مادر : آموزش و حمایت» اعلام شده است، افزود: همه ساله ۱۰ تا ۱۶ مرداد همزمان با هفته جهانی شیر مادر، برنامههای همه جانبه در راستای سیاست ملی ترویج تغذیه با شیر مادر اجرا می شود.