6.jpg - 8.27 kBمدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از راه اندازی  طرح دانشگاه نسل سوم و بهره مندی سالمندان از آموزشهای دانشگاه مجازی خبر داد.

دکتر محمد احمدیان در گفتگو با وب دا اظهار کرد:پدیده افزایش جمعیت سالمندان کشور که حاکی از توسعه و بهبود شرایط زندگی و افزایش امید به زندگی است، نیازمند برنامه ریزی برای داشتن جامعه ای با سالمندان، سالم و فعال می باشد.

 وی افزود:  توانمندسازی سالمندان یکی از مداخلات موثر و مهم در بهبود وضعیت سلامت و کیفیت زندگی آنان است.

دکتر احمدیان با اشاره به اینکه از راهکارهای جهانی موفق در زمینه توانمندسازی سالمندان، تاسیس مراکز و دانشگاه های آموزشی ویژه سالمندان است گفت: این مراکز تحت عنوان دانشگاه سومین نسل سنی (U3A)، معروف به دانشگاه سالمندان مشغول فعالیت هستند.

وی خاطر نشان کرد: در این راستا اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به راه اندازی مدل بومی U3A در کشور کرده که هدف اصلی آن توانمندسازی سالمندان، ارتقای خود مراقبتی و کیفیت زندگی آنها و ایجاد یک زندگی سالم، پویا و فعال در دوره سالمندی است.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: سالمندان بعد از بازنشستگی به نوعی از جامعه جدا شده و دچار انزوای اجتماعی می شوند، دانشگاه‌های سومین نسل سنی می خواهد سالمند را به جامعه برگردانده و از تبعات منفی انزوای اجتماعی همچون گوشه‌گیری و افسردگی جلوگیری کند.

و بیان اینکه گروه هدف دانشگاه سومین نسل سنی افراد در آستانه بازنشستگی و بازنشستگان که همان گروه سنی حوالی 60 سال و بالاتر است خاطر نشان کرد: این گروه به ارائه آموزش در حوزه های مختلف تغذیه، سلامت روان، سلامت ذهن، فعالیت بدنی، مشکلات شایع در سالمندی و ..توسط اساتید مجرب در حوزه ی سالمندی میپردازد.

دکتر احمدیان با ذکر این مطلب که بهره برداری طرح دانشگاه نسل سوم همزمان با هفته ملی سالمند در کشور به صورت مجازی آغاز می شود گفت:  آموزشها از طریق لینک اختصاصی         https:‏/‏/vc1.vums.ac.ir‏/salmand      در دسترس مخاطبین خواهد بود.

گفتنی است شرکت در کلاسهای آموزش مجازی برای سالمندان، مراقبین سالمند و عموم مردم آزاد و رایگان میباشد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image