مدیر سلامت کار و محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ سلامت مواد غذایی از مهمترین اولویت های کارشناسان بهداشتی است که در بازدیدهای صورت گرفته از ابتدای سال بیش از 53 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه انجام شده است و بیش از هزار مورد آن به دلیل تخلفات گسترده پلمب شده اند.
دکتر فرشید وفا، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه بهداشت محیط و وسایل طبخ مواد غذایی،نیروهای فعال در عرصه طبخ غذا، عدم ابتلا آنها به بیماریهای واگیردار ، سلامت مواد اولیه و... از جمله مواردی است که توسط کارشناسان بهداشتی مورد بررسی قرار می گیرد خاطر نشان کرد: بازدید ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به خصوص در زمان پیک حضور زائران در شهر مشهد مانند ایام نوروز، دهه پایانی ماه صفر و ایام تابستان افزایش می یابد تا شاهد طغیان بیماری نباشیم .
وی با بیان اینکه طی بازدیدها مواد غذایی فاسد معدوم می شوند، تصریح کرد: باید چرخه بهداشتی مواد غذایی حفظ شود و اگر ماده غذایی بخصوص در فصول گرم سال نیاز به یخچال دارد، در محیط مناسب خود نگهداری شود زیرا در غیر این صورت زمینه رشد قارچ ها و باکتریها فراهم می شود.
دکتر وفا با با بیان اینکه بررسی کیفیت آب و مواد غذایی و مراکز توزیع مواد دخانی از دیگر حوزه های خدمت رسانی کارشناسان بهداشتی است، گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس،غربالگری سلامت نیروهای آماده به کار از دیگر حوزه های مدیریت سلامت کار و محیط است.