275.jpg - 24.52 kBمدیر سلامت کار و محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ سلامت مواد غذایی از مهمترین اولویت های کارشناسان بهداشتی است که در بازدیدهای صورت گرفته از ابتدای سال بیش از 53 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه انجام شده است و بیش از هزار مورد آن به دلیل تخلفات گسترده پلمب شده اند. 

دکتر فرشید وفا، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه بهداشت محیط  و وسایل طبخ مواد غذایی،نیروهای فعال در عرصه طبخ غذا، عدم ابتلا آنها به بیماریهای واگیردار ، سلامت مواد اولیه و... از جمله مواردی است که توسط کارشناسان بهداشتی مورد بررسی قرار می گیرد خاطر نشان کرد: بازدید ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به خصوص در زمان پیک حضور زائران در شهر مشهد مانند ایام نوروز، دهه پایانی ماه صفر و ایام تابستان افزایش می یابد تا شاهد طغیان بیماری نباشیم . 

وی با بیان اینکه طی بازدیدها مواد غذایی فاسد معدوم می شوند، تصریح کرد: باید چرخه بهداشتی مواد غذایی حفظ شود و اگر ماده غذایی بخصوص در فصول گرم سال نیاز به یخچال دارد، در محیط مناسب خود نگهداری شود زیرا در غیر این صورت زمینه رشد قارچ ها و باکتریها فراهم می شود. 

دکتر وفا با با بیان اینکه بررسی کیفیت آب و مواد غذایی و مراکز توزیع مواد دخانی از دیگر حوزه های خدمت رسانی کارشناسان بهداشتی است، گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس،غربالگری سلامت نیروهای آماده به کار از دیگر حوزه های مدیریت سلامت کار و محیط است. 

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image