مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان اظهار کرد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تا کنون 1700 مورد بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع موادعذایی و اماکن عمومی این شهرستان انجام شده است.
دکتر فرشید فتحی مقدم در گفتگو با وب دا با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی با حضور 4نفر از کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای در ساعات صبح و بعدازظهر در ایام تعطیل و غیر تعطیل انجام می شود خاطر نشان کرد: در این طرح نظارت بر اماکن و مراکز حساس، بهداشت مواد غذایی، بهداشت آب، پایانه مسافربری، اماکن متبرکه و مساجد، سرویسهای بهداشتی عمومی،پارکها، استخر و مراکز عرضه غیرمجاز قلیان و نمونهبرداری آب و مواد غذایی و کلرسنجی، همچنین استفاده از تجهیزات پرتابل و... انجام می گیرد.
وی تصریح کرد: تعداد کل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی 3956 مورد بوده که تا کنون بالغ بر 1085 مورد بازدید از این مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و 628 مورد بازدید از اماکن عمومی انجام شد.تعداد 164 مورد اخطاریه بهداشتی صادر و 46 پرونده به مراجع قضایی ارجاع شد که 7مورد از این واحدها پلمب گردید.
مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان اظهار کرد: همچنین در این مدت 619 مورد سنجش موادغذایی با دستگاههای پرتابل، 17 مورد رسیدگی به شکایات مردمی،36 مورد نمونهبرداری میکروبی از آب آشامیدنی، 273 مورد کلر سنجی آب آشامیدنی، جمع آوری بالغ بر ۳۷۵ کیلو گرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرمجاز ،99 مورد آموزش چهره به چهره و 8مورد گشت مشترک با سازمانها و ارگانهای درگیر برنامه سلامت نوروزی مانند اتاق اصناف، اداره تعزیرات حکومتی، شبکه دامپزشکی، اداره صمت و جهادکشاورزی از دیگر فعالیتهای واحد بهداشت محیط و حرفه ای بود.