مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد کنترل دقيق سلامت مواد غذايي را از اولويت هاي اين معاونت عنوان کرد.
به گزارش وب دا، دکتر علي اصغر اسماعيل زاده در نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی(F.S.M.S) ،که با حضور مدير امور استان هاي سازمان غذا و دارو، اعضاء هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد و دانشگاه فردوسي ، انجمن مديران صنايع غذايي، مدیر و جمعی از کارشناسان حوزه مديريت نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد با اشاره به نقش مواد غذايي سالم در ارتقاء سلامت جامعه اظهار داشت: انجام کنترل های به موقع و دقیق تر در واحدهای تولیدی و اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي در این واحدها از جمله اقداماتي است که در اين راستا انجام مي شود.
وي ضمن تشویق واحدهای تولیدی و کارگاهی به استقرار سيستم هاي ايمني مواد غذايي،تاکید کرد : واحدهاي توليدی بدون تأييديه این کميته استاني مجاز به درج لوگوي ايمني مواد غذايي (HACCP.ISO22000) بر روي برچسب محصولات خود نيستند.
گفتني است : سومين نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی(F.S.M.S) به منظور بيان مشکلات موجود در اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي،ارائه راهکارهايي جهت اجراي کارا و مؤثر سيستم هاي ايمني در واحدهاي توليدي، مميزي واحدهای تولیدی متقاضي استفاده از لوگوي سيستم هاي ايمني مواد غذايي (HACCP,ISO22000) به ميزباني معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد.
این نشست با بررسی و ممیزی درخواست واحدهای تولیدی متقاضی درج لگوی سیستم های ایمنی مواد غذایی به کار خود پایان داد.