رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ارتباط مستقیم مواد غذایی با سلامت مردم بر برخورد جدی با تخلفات در این حوزه تاکید کرد.
به گزارش وب دا، دکتر مصطفی مهرابی بهار در نشست با معاون و مدیران حوزه های مختلف معاونت غذاودارو با اشاره بر لزوم پیگیری جدی در مورد تخلفات اظهار داشت: هزینه تخلفات می بایست سنگین باشد و در این میان باید مقابله جدی با کالاهای سلامت محور قاچاق صورت بگیرد.
وی همچنین در خصوص شرکت در سلسله نشست های مشترک با حوزه غذا و دارو قول مساعد داد.
تمامی اقدامات معاونت غذا و دارو بر اساس اسناد بالادستی و سیاستهای کلی سلامت است
معاون غذا و دارو نیز در این نشست ضمن خیرمقدم و قدردانی ازحضور رییس دانشگاه در نشست شورای مدیران معاونت غذا و دارو، به ارائه گزارشی از فعالیت های حوزه های مختلف این معاونت پرداخت.
دکتر محمدرضا صابری،هدف از برگزاری این نشست را بررسی برنامه ها، فعالیت ها و نیازهای حوزه غذا و دارو و بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعاتی همچون، طب سنتی، ساماندهی عطاری ها،پیگیری و برخورد جدی با کالاهای سلامت محور قاچاق در زمینه های مختلف دارویی،مکمل ها،تجهیزات و ملزومات پزشکی،فرآورده های آرایشی،بهداشتی و مواد خوراکی و ایجاد زیر ساخت های لازم به منظور اجرایی نمودن آن با همکاری سایر نهادها عنوان کرد.
معاون غذا و دارو با اشاره به اینکه تمامی اقدامات و برنامه های این حوزه بر اساس اسناد بالادستی و سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین شده است اظهار داشت: در این راستا در سال گذشته 100 اقدام استراتژیک دراین معاونت به اجرا در آمده است.
همایش روز جهانی غذا و تجلیل از برترین های این حوزه برگزار می شود
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ضمن اشاره به نزدیک شدن روز جهانی غذا(16 اکتبر) و سلسله برنامه های معاونت غذا و داروی دانشگاه به مناسبت این روز یادآور شد: بر این اساس، نشست های کارشناسی متعددی با همکاری نهادهای مرتبط با تولید مواد غذایی در راستای اجرای هرچه بهتر برنامه های این معاونت به مناسبت روز جهانی غذا،برگزار شده است.
از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست، می توان به تدوین و اجرایی نمودن شاخص های ارزیابی عملکرد معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ارتقا کمی و کیفی نظارت بر تأمین، نگهداری و توزیع داروهای مناسب و کافی جهت بخش بستری و بخش سرپایی، ارتقا کمی و کیفی نظارت بر تأسیس و بهره برداری واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی و صدور پروانه های ساخت فرآورده های خوراکی،آشامیدنی وآرایشیوبهداشتی سالم(منطبق بر استانداردهای بین المللی و ملی)،تشکیل نشست های آموزشی مستمر برای پزشکان،داروسازان،بررسی نسخ دارویی پزشکان و ارائه بازخورد لازم به آنها و نیز طراحی و تهیه نرم افزار جامع پردازشگر نسخ در استان در راستای تجویز و مصرف منطقی دارو،تدوین برنامه و اجرای مقدمات مربوطه در راستای ایجاد واحد DUE در معاونت غذا و دارو(بررسی و اصلاح تجویزومصرفدارو در بخش بستری بیمارستان ها)تهیه برنامه های نرم افزاری در راستای مکانیزاسیون و اتوماسیون حداکثری فرآیندهای مرتبط با حوزه غذا،دارو، آزمایشگاه و ملزومات پزشکی از جمله برنامه هایی است که بر اساس اسناد بالادستی و سیاستهای ابلاغی که در معاونت غذا و دارو اجرایی شده، اشاره کرد.