به مناسبت روز جهانی غذا، از 51 واحد برتر تولید مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی و محصولات کشاورزی و دامی تجلیل شد.
به گزارش وب دا، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم گفت : سلامت یکی از ابعاد مهم کیفیت در تولید صنایع غذایی به شمار می رود و ارتقای کیفیت رمز بقا در بازار است و با افزایش و سطح آگاهی مردم، توجه آنان نسبت به کیفیت و سلامت مواد غذایی افزایش می یابد.
دکتر محمدرضا صابری با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا مبنی بر " ارتقای سلامت و اصلاح الگوی تغذیه" افزود: ایران یکی از کشورهای منطقه است که به لحاظ تجهیزات و تامین مواد غذایی و امنیت غذایی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی گفت: کنترل آلودگی های میکروبی از فوریتهای کوتاه مدت حوزه غذاست و کنترل فلزات سنگین و باقی مانده سموم و همچنین عواملی که در بروز کوتاهی قد، تغییر خلقیات، بهره هوشی، ابتلا به بیماریهای مزمن به ویژه بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان نقش دارند از برنامه های میان مدت و بلند مدتی است که بر اساس هدف گذاری دنبال می شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید براینکه تقریبا همه مواد غذایی تولید شده در استان خراسان رضوی دارای فهرست ارزش غذایی مانند میزان کالری، نمک و شکر هستند، افزود: این حق هر شهروندی است که نسبت به ارزش غذایی مواد خریداری شده اطلاعات لازم را داشته باشد.
دکتر صابری افزود: 6 هزار پروانه ساخت و شناسه بهداشتی محصولات برای یک هزارواحد تولیدی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی صادر شده است .
در پایان این مراسم از 35 واحد برتر مواد غذایی و بهداشتی، 10 واحد برتر دامپزشکی و 6 واحد کشاورزی که شاخص های کیفیت را رعایت کرده اند با اهدای لوح و جوایز قدردانی شد.