جشنواره غذا، هنر و سلامت ویژه کارکنان ستادی شهرک دانش و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره معرفی شدند.
به گزارش وب دا، این جشنواره با همکاری معاونت غذا و دارو و مدیریت پشتیبانی در 5 گروه شامل آش، سوپ، خورشت، سنتی و محلی، انواع کیک و دسر، غذاهای فانتزی و سالاد و غذاهای دریایی برگزار شد.
در این جشنواره 42 نفر از کارکنان شاغل در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشارکت داشتند و در پایان، 17 نفر از شرکت کنندگان موفق به کسب رتبه های برتر این جشنواره شدند.
علاقمندان می توانند برای دریافت اسامی برگزیدگان به اینجا مراجعه کنند.