تشديد نظارت بر فرآيندهای توليد و توزيع محصولات پر مصرف ايام نوروز در معاونت غذا و داروی دانشگاه آغاز شد .
به گزارش وب دا، دکتر علی اصغر اسماعیل زاده با اشاره به تولید گسترده محصولات پر مصرف ایام نوروزگفت: با توجه به فرآوري و توليد محصولات پر مصرف ايام نوروز مانند آجيل،خشکبار،شکلات و شيريني در اسفند ماه و افزايش فعاليت واحدهاي غيرمجاز و زيرزميني در اين ماه، طرح ضربتی تشديد نظارت بر فرآيندهای توليد و توزيع اين محصولات در دستور کار مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو قرار گرفت.
مدير نظارت بر مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو خاطر نشان کرد: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان،زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی که در اين ايام به شهر مشهد عزیمت میکنند، این طرح نظارتی با تأکيد بر فرآيند توليد اين محصولات از اول اسفند ماه سال جاری آغاز و تا نيمه فروردين 1396 ادامه خواهد داشت.
وی یادآور شد: تيم هاي بازرسي مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در سه شيفت کاري و در بازه های زماني تعيين شده از مراکز توليد و توزيع مواد غذايي بازديد فني و بهداشتي به عمل آورده و اقدامات قانوني در خصوص واحدهاي متخلف و غيرمجاز انجام خواهد پذیرفت.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده در پایان افزود: کارگروه ساماندهي مواد غذايي با حضور مدير سلامت محيط کار،جلسات متعددي را به منظور برنامه ريزي کنترل محصولات فوق در سطح عرضه تشکيل و مقرر گرديد بازديدهاي مشترک کارشناسان نظارت بر موادغذايي،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو و کارشناسان بهداشت محيط از انبارهاي نگهداري مواد غذايي و آشاميدني از اول اسفند ماه سال جاری انجام و اقدامات قانوني لازم در خصوص محصولات غيرمجاز و نامنطبق با استاندارد صورت خواهد پذیرفت.