آخرین نشست کمیته فنی و قانونی معاونت غذاوداروی دانشگاه در سال جاری با حضور اعضا و بررسی تعداد 261 پروانه ساخت،بهره برداری و مسئول فنی به کار خود پایان داد.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات کمیته فنی و قانونی این معاونت در سال جاری گفت: در راستای بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت،ورود موادغذایی،آشامیدنی،آرایشیو بهداشتی، بیست و پنجمین و آخرین جلسه کمیته فنی و قانونی معاونت غذاودارو در سال جاری با حضور معاون غذاودارو،مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذایی،آرایشیوبهداشتی معاونت غذا و دارو، ،مدیر آزمایشگاه کنترل نظارت بر موادغذایی،آرایشیوبهداشتی معاونت غذا و دارو، تعدادی از اعضا هیات علمی دانشگاه،نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برگزار، که طی این نشست، تعداد 261 عدد پروانه ساخت،بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
دکتر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: در6 ماهه اول سال 95، تعداد 1521 عدد پروانه در کمیته فنی و قانونی معاونت غذاوداروی دانشگاه بررسی که این تعداد شامل 1217 مورد پروانه ساخت، 143 مورد پروانه بهره برداری و 161 مورد پروانه مسئول فنی بوده است.
کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی تشکیل شده است.
گفتنی است: سلسله جلسات کمیته فنی و قانونی معاونت غذاودارو، هر هفته با حضور اعضا این کمیته به میزبانی معاونت غذاودارو برگزار و در بیست و پنجمین و آخرین جلسه این کمیته در خصوص کنترل سبوس و کنجد مصرفی در واحدهای نانوایی، مشکلات واحدهای تولیدی از نظر بهداشتی، فنی و ... بحث و تبادل نظر گردید.