با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی(F.S.M.S) برگزار شد.
به گزارش وب دا، این نشست به منظور بررسی درخواست 14 واحد تولیدی جهت اخذ گواهی ISO22000 و HACCP با حضور معاون غذاودارو،مدير نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه، اعضاء هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد و دانشگاه فردوسي، انجمن مديران صنايع غذايي و جمعی از کارشناسان حوزه مديريت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد .
مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بيان مشکلات موجود در اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي،ارائه راهکارهايي جهت اجراي کارا و مؤثر سيستم هاي ايمني در واحدهاي توليدي، مميزي واحدهای تولیدی متقاضي استفاده از لوگوي سيستم هاي ايمني مواد غذايي (HACCP,ISO22000) را از جمله اهداف این نشست عنوان کرد.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،ضمن اشاره به دستورالعمل اجرایی کمیته کشوری F.S.M.S ارزیابی و بررسی صلاحیت واحدها جهت استقرار سیستم های ایمنی، آموزش و اطلاع رسانی در این حوزه، ترویج فرهنگ ایمنی مواد غذایی با ارائه پوستر- پمفلت - جزوه های آموزشی و ... ، ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اجرایی در راستای اجرای هر چه بهتر این برنامه ها، پایش مستمر استقرار و ارائه گزارش موارد عدم انطباق به کمیته کشوری FSMS را از جمله وظایف این کمیته عنوان کرد.
دکتر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: نظر به اهمیت ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی، انجام کنترل های به موقع و دقیق تر در واحدهای تولیدی، اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي در این واحدها از اولویت های معاونت غذا و داروی دانشگاه می باشد.
وی ضمن تشویق واحدهای تولیدی و کارگاهی به استقرار سيستم هاي ايمني مواد غذايي،تاکید کرد : واحدهاي توليدی بدون تأييديه این کميته استاني مجاز به درج لوگوي ايمني مواد غذايي (HACCP.ISO22000) بر روي برچسب محصولات خود نمي باشند و در آخرین نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی در سال جاری،درخواست 14 واحد تولیدی جهت اخذ تائیدیه گواهی ISO22000 و HACCP از سازمان غذاودارو بررسی و با درخواست 5 واحد تولیدی موافقت شد.
شایان ذکر است: در این نشست در خصوص لزوم بررسی و پایش برچسب محصولات غذایی و بهداشتی،پیگیری عدم درج ادعاها و مطالب تائید شده ای چون گواهی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بدون تائید سازمان غذاودارو و ... بحث و تبادل نظر گردید.