مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای اسفند ماه سال گذشته، 172 واحد تولیدی را مورد بازدید، ارزیابی و نمونه برداری قرار داده و مراقبت خود را در مورد مواد تولیدی فساد پذیر چندین برابر کرده ایم.
به گزارش وب دا؛ دکتر اسماعیل زاده گفت: اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به منظور افزایش نظارت بر ایام نوروز و تامین سلامت و نظارت بر کیفیت فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی از اول اسفند ماه جهت نظارت بر محصولاتی که در این ایام مصرف بیشتری دارند فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی ادامه داد: در این راستا تلاش شده است؛ که نظارت بر محصولاتی که به سراسر استان ها ارسال و فرآورده های تولید و مواد غذایی فساد پذیر به ویژه لبنیات ها با جدیت دنبال شود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو تصریح کرد: فرآورده های گوشتی که قدرت فساد پذیری بیشتری دارند، فرآورده های آردی، کیک، کلوچه، بیسکویت و شکلات ها، فرآورده های سالاد و سبزی و آجیل و خشکبار نیز در برنامه نظارت شدید بازررسی در این مدت بوده است.
دکتر اسماعیل زاده بیان داشت: بر این اساس از اول اسفند ماه سال گذشته، 172 واحد تولیدی را مورد بازدید ارزیابی و نمونه برداری قرار داده ایم و از 27 اسفندماه تا کنون نیز 52 واحد تولیدی را مورد بازبینی از انبارها، خطوط تولید و سالن ها مورد بازدید قرار داده ایم؛ که خوشبختانه با وجود مسئولین فنی در واحدهای تولیدی مورد خاصی وجود نداشته است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ابراز داشت: در این مدت تنها یک واحد تولیدی حدود 270 کارتن فرآورده های ادویه را بدون مجوز ساخت تولید کرده که این موارد به همراه تعدادی ساندویج سرد و کالباس تاریخ گذشته معدوم شدند.
دکتر اسماعیل زاده گفت: در حوزه صادرات مواد تولیدی به سایر کشورها نیز تعدادی گواهی صادرات به کشورهای عراق، افغانستان و آذربایجان صادر شده است.
وی در پایان بیان داشت: تیم سلامت دانشگاه امید دارد توانسته باشد دغدغه مردم را در حوزه بهداشت و سلامت مواد غذایی کمتر و مانند سایر روزهای سال با انگیزه بیشتری با انجام بازرسی و نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سلامت زائران و مجاوران را به دنبال داشته باشد.
مخاطبان برای دریافت بخشی از تصاویر خدمات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اینجا مراجعه کنند.