نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ارتقا ایمنی و سلامت فرآورده های لبنی مینارین در سطح تولید و عرضه به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش وب دا، این نشست با حضور مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو، نمایندگانی از: تولید کنندگان و توزیع کنندگان فرآورده های خامه قنادی و مینارین،صنف قنادان و تولیدکنندگان شیرینی به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
مدیر نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست گفت: در راستای دستورالعمل و استاندارد مینارین و به منظور تامین سلامت مصرف کنندگان محصولات خامه قنادی و مینارین ،نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ارتقا ایمنی و سلامت فرآورده های لبنی مینارین در سطح تولید و عرضه برگزار گردید.
وی حفظ سلامت مصرف کنندگان، رعایت کامل دستورالعمل های سازمان غذاودارو در راستای افزایش کیفیت تولیدات فرآورده های لبنی خامه قنادی و مینارین ، تعامل هر چه بیشتر معاونت غذا و داروی دانشگاه با صنایع تولیدی تحت پوشش این معاونت را از جمله اهداف برگزاری این نشست، عنوان کرد.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: نظر به اینکه برخی واحدهای غیر مجاز و زیرزمینی شروع به فعالیت می کنند،طرح ضربتی تشدید نظارت بر فرآیند تولید و توزیع این محصولات در دستور کار مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو قرارگرفته و اقدامات قانونی در خصوص واحدهای متخلف و غیر مجاز صورت خواهد پذیرفت.
شایان ذکر است: در این نشست در خصوص انطباق ویژگی های این فرآورده ها با استاندارد، تشدید نظارت و نمونه برداری از این محصولات، نظارت بر نحوه مصرف خامه قنادی و مینارین در قنادی ها، نحوه نظارت بر مراکز پخش، نقطه نظرات و پیشنهادات و چالش های پیش روی این صنعت وبحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.