نخستین نشست کمیته اجرایی همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام،به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
در راستای انتخاب و معرفی شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی،منطقه ای و نظر به انعقاد تفاهم نامه مشترک فی مابین معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو و روسای دانشگاه های کلان منطقه 9 کشوری،اولین نشست کمیته اجرایی همایش بین المللی فرآورده های حلال با حضور مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، معاون غذاودارو و مدیران حوزه های معاونت غذاودارو،نمایندگانی از استانداری،کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان،شهرداری،سازمان جهاد کشاورزی،سازمان صنعت؛معدن و تجارت،سازمان دامپزشکی،اداره کل اقتصاد و دارایی،اداره کل استاندارد،انجمن مدیران صنایع،انجمن داروسازان به میزبانی معاونت غذاودارو برگزار شد.
معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش گفت: با توجه به اینکه موضوع فرآورده های حلال در حوزه غذا،دارو امری بسیار مهم تلقی می شود و هر موضوعی که بحث حلال در آن مطرح است را شامل می شود لذا برگزاری همایش بین المللی فرآورده های حلال کاری ملی و استانی خواهد بود که دبیرخانه های مربوطه در دانشگاه مستقر و بخش های علمی،اجرایی و حوزوی هم در آن مشارکت خواهند داشت.
دکتر محمدرضا صابری افزود: جلسات کمیته علمی این همایش نیز به موازات جلسات کمیته اجرایی برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام طباطبایی،مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی همایش با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان «اقتصاد مقاومتی: تولید- اشتغال» حوزه صنایع غذایی حلال را یکی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی عنوان و به توجه ویژه در برگزاری این همایش تاکید کرد.
شایان ذکر است: در نخستین نشست کمیته اجرایی همایش بین المللی فرآورده های حلال که نیمه دوم سال جاری در پایتخت فرهنگی جهان اسلام برگزار خواهد شد،در خصوص تقسیم وظایف،مشارکت ارگان های دخیل در بحث حلیت،استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های سایر دستگاه ها و ... بحث و تبادل نظر گردید.