گردهمایی معاونان غذاودارو،مديران حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی،طب سنتی و مکمل معاونت های غذاوداروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 كشوري به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد(دبیر کلان منطقه 9 کشوری) برگزار شد.
این نشست با حضور دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشكي مشهد، بيرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حيدريه،تربت جام ،اسفراین به ميزباني معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشكي مشهد(دبیر کلان منطقه 9 کشوری) برگزار شد.
معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سهمی از مسئولیت کشور در تامین دارو، غذای سالم و نظارت بر آنها بر عهده معاونت های غذاوداروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور است،اهداف برگزاری این گردهمایی را تعامل و ارتباط بيشتر و موثرتر بين دانشگاه ها،تبادل تجربيات و هم افزايي اطلاعات،دستيابي به يك وحدت رويه در انجام امور به منظور عدم برداشت هاي متفاوت از آئين نامه ها و دستورالعمل ها،بررسي و رفع مشکلات در حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی،طب سنتی و مکمل بیان کرد.
معاون غذاوداروی دانشگاه در ادامه استفاده از توانمندي هاي مناطق مختلف کشور، ايجاد وحدت رويه در خصوص موارد مشترک دستورالعمل ها و ضوابط را از جمله اهدف تشکیل قطب هاي 11 گانه عنوان کرد.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری نخست نشست معاونان غذاودارو،مديران حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی،طب سنتی و مکمل معاونت های غذاوداروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 کشوری در سال 96 و اشاره به جایگاه ویژه استان خراسان در تمرکز صنایع مهم، حجم بالای زائرین و مجاورین بارگاه مقدس رضوی، به ارائه اهم اقدامات صورت گرفته در حوزه ها ی مختلف معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکي مشهد ازجمله تشکيل کارگروه هاي مختلف، عقد تفاهم نامه ها با سازمان هاي دخیل در امر غذاودارو و سایر اقدامات صورت گرفته در راستای حذف موازی کاری ها و ارائه هرچه بهتر خدمات به هموطنان پرداخت.
در ادامه این گردهمایی ضمن بررسی پیشنهادات دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 کشوری در حوزه های مختلف غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی،طب سنتی و مکمل در خصوص مواردی چون: نحوه اجرایی نمودن دستورالعمل و ضابطه شناسه نظارت جهت محصولات غذایی، بررسی پیش نویس قانون جامع نظارت بر بهداشت و ایمنی محصولات سلامت محور، چگونگی اجرای برنامه عملیاتی مشترک ارسالی از سازمان غذا و دارو، چالش ها و ابهامات برنامه مذکور در حوزه های مختلف معاونت ها، سامانه ارزيابي عملکرد مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي، تشکيل ستاد اجراي برنامه عملياتي در دانشگاه ها و برآورد و اعلام اعتبارات مورد نياز اجراي برنامه از سوي مديران به ستاد مربوطه، قيمت گذاري تجهیزات و ملزومات پزشکي، محاسبه قيمت ها بر اساس فهرست اداره کل، تشکيل کميته هاي دارو و تجهيزات در مراکز بهداشتي درماني، نگهداشت تجهيزات پزشکي، پايش تجهيزات سرمايه اي، سطح بندي اداره تجهيزات پزشکي دانشگاه ها، واگذاري برخي از فعاليت هاي ستادي به قطب ها، سامانه HIX، نظارت بر شرکت های پخش دارو، توزیع و رفع کمبودهای دارویی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9، نظارت بر عطاری ها و مکان های ورزشی، ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو، ارزيابي عملکرد آزمايشگاه هاي اعضاء کلان منطقه 9 توسط آزمايشگاه کنترل مواد غذايي، آرایشی و بهداشتي معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکي مشهد و ... بحث و تبادل نظر شد.
خاطر نشان می شود: معاونان غذاودارو،مديران حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی،طب سنتی و مکمل معاونت های غذاوداروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 کشوری دركارگروه هاي معاونان،غذا،دارو،آزمايشگاه،تجهيزات پزشکي،طب سنتی و مکل اين نشست حضور و در خصوص محورهای تعیین شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نشست يك روزه معاونان غذاودارو،مديران حوزه های غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی،طب سنتی و مکمل معاونت های غذاوداروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 9 کشوری با ارائه گزارش هر کارگروه، جمع بندی نقطه نظرات و پيشنهادات در حوزه های مختلف و تعیین زمان برگزاری این جلسات با حضور مديران سازمان غذا و دارو در فصول مختلف سال به کار خود پایان داد.