درسه ماهه نخست امسال یک هزار و 151 پروانه ساخت،بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا‌و‌داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

به گزارش وب دا، مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به برگزاری  نشست های کمیته فنی و قانونی این معاونت گفت: به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و‌ در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت،ورود مواد‌غذایی،آشامیدنی،آرایشی‌و بهداشتی، در سه ماهه اول سال جاری، سلسله جلسات کمیته فنی و قانونی معاونت غذاوداروی دانشگاه با حضور معاون غذا‌‌و‌دارو،مدیر نظارت بر مواد‌‌غذایی،آرایشی‌و‌بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه،جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد‌‌غذایی،آرایشی‌و‌بهداشتی معاونت‌های غذ‌او‌داروی دانشگاه/دانشکده‌های علوم پزشکی مشهد، بیرجند، نیشابور، تربت حیدریه،گناباد،مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو، تعدادی از اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت،نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برگزار که طی این سلسله جلسات، بیش از یک هزار پروانه ساخت،بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

دکتر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: از این تعداد پروانه بررسی شده 858 مورد پروانه ساخت، 168 مورد پروانه بهره برداری و 125 مورد پروانه مسئول فنی بوده است.  

شایان ذکر است: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشی‌و‌بهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشی‌و‌بهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی تشکیل شده است.

نشست کمیته فنی و قانونی معاونت غذ‌او‌داروی دانشگاه ، هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا‌و‌دارو برگزار می شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image