ویژه برنامه های گرامیداشت هفته جهانی غذا به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا می شود.
به گزارش وب دا، در راستای اجرای هرچه باشکوه تر برنامه های هفته جهانی غذا (16اکتبر) و دستورالعمل سازمان غذاودارو،نشست هم اندیشی و تشریح برنامه های گرامیداشت هفته جهانی غذا با حضور مدیران نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت های غذاوداروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی مشهد،بیرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حیدریه،تربت جام و اسفراین به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد(دبیر کلان منطقه9 کشوری)برگزار شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به شعار سال جاری روز جهانی غذا مبنی بر " تغییر آینده مهاجرت،سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی" گفت: برنامه های هفته جهانی غذا با محوریت کاهش مصرف قند؛نمک و چربی،اطلاع رسانی و فرهنگ سازی موضوعات مرتبط با ایمنی غذا از جمله نشانگرهای رنگی تغذیه ای،برچسب اصالت،مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور، نشان ایمنی ، سلامتی وحلال برگزار می شود.
دکتر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: نشست خبری معاون غذا و داروی دانشگاه با اصحاب رسانه،صرف صبحانه سلامت در نشست هیات رئیسه دانشگاه و کارگروه امنیت و سلامت غذایی استان،برپایی غرفه دستاوردها با محوریت فرآورده های حلال در حاشیه مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا در محل سالن همایش های صداوسیما و همچنین نمایشگاه توانمندی های صنایع غذایی استان،توزیع صبحانه سالم با مشارکت آموزش و پرورش،مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا و تقدیر از واحدهای برتر تولیدکننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی،اطلاع رسانی و آموزش کارکنان دانشگاه؛دانشجویان؛رابطین بهداشت؛اصناف؛اتحادیه ها از جمله برنامه هایی است که در این هفته برگزار می شود.
در پایان این نشست مقرر شد تمامی معاونت های غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی بیرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حیدریه،تربت جام و اسفراین سلسله برنامه های اعلام شده را اجرا و گزارش اقدامات انجام شده را به معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال نمایند.
24 لغایت 30 مهر ماه هفته جهانی غذا نام گذاری شده است.