نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آذر ماه سال جاری با محورهای شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد.
به گزارش وب دا، دکتر محمود طباطبایی،مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در نشست کمیته علمی این همایش که با حضور دبیر اجرایی، جمعی از اعضاء کمیته های علمی و اجرایی این همایش و ... برگزار شد شریعت،پژوهش و فناوری،اقتصاد را سه محور اصلی این همایش عنوان کرد.
دبیر علمی نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال یادآور شد: در کشور ما و جامعه مسلمانان به طور عام موضوع حلیت یک بحث ضروری است که متأسفانه به اندازه کافی به آن پرداخته نشده است؛ چندین سال است در عرصههای بینالمللی به موضوع حلیت مواد غذایی و دارویی پرداخته میشود اما در کشور ما فعالیتهای علمی زیادی در این رابطه صورت نپذیرفته و متأسفانه مستندات علمی ما در بحث حلیت بسیار ناچیز است.
حجت الاسلام دکتر طباطبایی با اشاره به اينکه اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال 22 الي 23 آذر ماه سال جاری در محل مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی موضوع حلال در حوزه های غذا،دارو،فرآورده های آرایشی-بهداشتی و ... برگزار مي شود، از انعقاد تفاهم نامه هایی به منظور همکاری و مشارکت فعال مؤسسات و مراکز علمی-پژوهشی داخل و خارج کشور در راستای برگزاری هرچه بهتر این همایش که بی تردید نقش مؤثری در تحقق اهداف این همایش خواهد داشت، خبر داد.
وی، پذیرش مقالات با فراخوان های عمومی و بین المللی؛ تدوین و رونمایی از تعدادی کتب؛ برگزاری پیش نشست ها و کارگاه های مرتب و ... را از جمله برنامه های اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال بیان کرد.
دبیر علمی همایش با تاکيد بر اينکه برگزاري اين همایش،بازتابي از توانمندي های دانشگاه علوم پزشکي مشهد خواهد بود، از اعضاء کمیته های علمی و اجرایی همایش خواستار اطلاع رسانی هرچه تمام تر در این حوزه شد و اظهار داشت: زمانی میتوانیم سهم خوبی در رابطه با حلال در بازار و جامعه علمی داشته باشیم که کار علمی کنیم اگر بتوانیم افراد زیادی را به این حوزه وارد نماییم هم یک کار اسلامی و هم ملی به انجام خواهیم رساند.
شایان ذکر است: در این نشست در خصوص سلسله جلسات کمیته علمی، پیش نشست های برگزار شده، زمانبندی جلسات و پیش نشست های آتی، تعداد نهایی مقالات داخلی و خارجی( به تفکیک محورهای سه گانه)، لیست نهایی سخنرانان خارجی، تاریخ و نحوه داوری مقالات و ... گزارشی ارائه و بحث و تبادل نظر گردید.