سومین دوره  بررسی باقیمانده سموم در محصولات پر مصرف کشاورزی به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجرا است.

به گزارش وب دا، مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به طرح بررسی باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی گفت: در راستای کنترل میزان باقیمانده سموم دفع آفات نباتی، کنترل میزان مصرف کودهای شیمیایی در مزارع بر اساس ماده 34 قانون برنامه پنجم توسعه، سومین دوره سالانه طرح بررسی میزان باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی در محصولات پر مصرف کشاوری در خراسان رضوی از ابتدای آبان ماه سال جاری آغاز و تا آبان ماه سال آینده ادامه خواهد یافت. 

دکتر اسماعیل زاده یادآور شد: سال93؛ هفت محصول،سال94؛ پانزده محصول، سال95؛ نوزده محصول بررسی شد و امسال؛ نوزده محصول پر مصرف کشاوری از جمله: سیب درختی،خیار،گوجه فرنگی،کاهو،سیب زمینی،برنج،پیاز،انگور،نارنگی،پرتقال،خربزه و ... به صورت مستقیم از میادین تره بار جمع آوری، میزان سموم موجود در این محصولات بررسی می شود.

وی همچنین کاهش سهم فراورده های آرایشی و بهداشتی قاچاق در سطح عرضه را نیز از دیگر برنامه  های معاونت غذاودارو عنوان کرد و افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است، سالانه 10 درصد از میزان محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق کاهش و در پایان برنامه پنجم توسعه به کاهش 50 درصدی در این راستا دست یابیم.

مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای طرح درج نشانگرهای رنگی و اطلاعات تغذیه ای بر روی محصولات غذایی اظهار داشت: در حال حاضر، 89 درصد از مواد غذایی تولیدی در استان، دارای نشانگرهای رنگی تغذیه ای هستند که امید است به این روند سرعت بیشتری داده شود.

دکتر اسماعیل زاده در پایان،با اشاره به اینکه بیست فرآورده غذایی،آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای نشان ایمنی و سلامت هستند،خاطر نشان کرد: استان خراسان یکی از دانشگاه های پیشگام در زمینه دریافت نشان ایمنی و سلامت در میان دانشگاه های کشور بوده و به منظور دستیابی به درج نشان ایمنی و سلامت بر روی تمام محصولات باید تلاش بیشتری صورت پذیرد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image