نشست هم اندیشی جمعی از مسوولان اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 با آیتالله العظمی سبحانی تبریزی برگزار گردید.
در راستای انتخاب شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017، برگزاری هرچه پربارتر اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(ع)، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال و ... دیداری با آیتالله العظمی سبحانی تبریزی از مراجع تقلید و اساتید حوزه علمیه قم به عمل آمد.
دکتر محمود طباطبایی،مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی همایش گفت: در راستای گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی_منطقه ای، اهمیت مسأله استفاده از حلال، آثار آن بر زندگی مادی؛معنوی مؤمنان و ابعاد فقهی؛دینی آن، ضرورت بهره گیری از پژوهش ها و فناوری های نوین در تولید و نظارت فرآورده های حلال و ... اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، آذر ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ برگزار می گردد.
دکتر محمود طباطبایی،شروع به کار اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال را 22 آذر ماه سال جاری اعلام و اظهار داشت: این همایش طی دو روز از 22 لغایت 23 آذر ماه سال جاری با محورهای شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال در محل مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ برگزار خواهد شد.
در این دیدار، آیتالله العظمی سبحانی تبریزی به اهمیت استفاده از غذای حلال؛ تاثیرات آن بر شرایط روحی و جسمی انسان، اشاره و بیان داشت: دلیل تاکیدات دینی بر موضوع حلال؛ تاثیرات عمیقی است که این امر بر روحیه افراد، عملکرد آنان و حتی نسل متولد شده از آنها خواهد داشت.
وی افزود: جنایات و گناهانی که بعضاً در جامعه رخ می دهد، می تواند مولود لقمه حرامی باشد که پدر یا مادر در گذشته مصرف و نطفه از آن منعقد شده است،لذا نقش غذای حلال و تاثیر آن بر وضعیت جسمی و روانی انسان همواره باید مورد توجه باشد.
آیتالله سبحانی، ضمن تقدیر از اقدام دانشگاه علوم پزشکی مشهد در برگزاری نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال، اظهار امیدواری کرد که تداوم این حرکت بتواند منشاء اثرات خوب در حوزه ترویج بهره گیری از محصولات حلال باشد.