از واحدهای نمونه تولیدکننده موادغذایی استان توسط استاندار خراسان رضوی تقدیرشد.

به گزارش وب دا ؛ استاندار خراسان رضوی در این مراسم که در مجتمع آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی، فرهنگی و رفاهی برج سپید برگزار شد، با تاکید بر اهمیت سلامت مواد غذایی در استانی که همه ساله شاهد حضور میلیون ها زائر هستیم گفت: اگر همه انتظارات به سمت دولت باشد مشکلات قابل حل نیست و برای حل مشکلات سلامت باید همه گروهها و متخصصان به صحنه بیایند.

علیرضا رشیدیان افزود : تمام سازمان‌ها و دستگاه‌ها باید نقش خود در تامین سلامت جامعه را بشناسند و باید بدانند که هیچ سازمانی در این عرصه بدون نقش و بدون تاثیر نیست.

رشیدیان ادامه داد: تمام افراد یک جامعه در سلامت آن جامعه تاثیر دارند، همان‌طور که در تولید غذای سالم ابتدا کشاورزان برای تهیه آن، واحدهای فرآوری برای تغییر کیفیت و بسته بندی محصولات و فروشندگان برای ارائه محصول به مصرف کنندگان تاثیرگذار هستند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به اينکه جایگاه غذا و تغذیه و کیفیت و سلامت آن در سلامتی انسانها بر کسی پوشیده نیست اظهار داشت: با پیگیری و تلاش متولیان بخش سلامت شاهد کاهش چشمگیری درانواع بیماریهای واگیر در جوامع مختلف هستیم ، اما سیر صعودی بیماریهای غیر واگیر همچون بیماریهای قلب و عروق،فشار خون، دیابت ، سرطان و... یکی از دغدغه های مهم دست اندرکاران حوزه سلامت به شمار مي رود.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده با بيان اينکه نوع، کیفیت ،سلامت ، نحوه فرآوری و مصرف مواد غذایی یکی از عوامل موثر در ایجاد بیماریهای غیر واگیر  به شمار مي رود خاطر نشان کرد: روزانه بخش عمده ای از هزینه های خانوار صرف خرید مواد غذایی می شود و ضرورت دارد در زمان خرید و تامین ، حمل و نقل ، نگهداری و مصرف آن نهایت دقت صورت پذیرد و در صورت امکان از خریدهای انبوه خودداری شود.

وي افزود: اطلاعات برچسب و بسته بندی مواد غذايي میتواند نقش موثری در انتخاب کالا داشته باشد و  در همین راستا و بمنظور آگاهی بخشی و کمک در انتخاب نوع کالا ،در راستای طرح تحول نظام سلامت ،طرح درج نشانگر های رنگی و چراغ راهنمای تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات به اجرا در آمده است که در این طرح مصرف کنندگان میتوانند بر اساس میزان نمک، چربی ، قندو کالری که هر کدام در چراغ با رنگ خاصی درج شده نسبت به انتخاب کالا اقدام نمایند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اينکه استان خراسان رضوی در تولید مواد خوراکی و آشامیدنی جایگاه ویژه ای داشته به نحوی که در تولید برخی محصولات بیشترین سهم  را در سطح کشور به خود اختصاص داده است خاطر نشان کرد: تا کنون برای بالغ بر ۱۰۰۰ واحد تولیدی در سطح استان حدود ۶۰۰۰ پروانه ساخت و شناسه بهداشتی محصولات توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه  صادر شده است که علاوه بر تامین نیازهای استان در سراسر کشور توزیع و به سایر کشورها نیز صادرات در خور توجه دارد.

دکتر اسماعیل زاده اظهار داشت: به‌منظور تحقق شعار سال ۲۰۱۵ سازمان بهداشت جهانی « ایمنی غذا از مزرعه تا سفره»، مراسم روز جهانی غذا همراه با تقدیر از واحدهای منتخب، با حضور مدیرکل نظارت و ارزیابی مواد غذایی سازمان غذا و دارو و مقامات استانی به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه ، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی و در راستای اهداف سازمانی در زمینه ارتقاء ایمنی و سلامت جامعه و همچنین ایجاد فضای هم‌اندیشی و تعامل با تولیدکنندگان فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سالی که همدلی و هم‌زبانی سرلوحه کار آن می‌باشد، برگزار شد.

مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش به اینجا مراجعه کنند. 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image