معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذاودارو، سلامت و امنیت مواد اولیه وارداتی و تولیدی و کاهش آلاینده های مواد غذایی را از اولویت های این سازمان عنوان کرد.
به گزارش وب دا، دکتر غلامرضا اصغری در همایش تجلیل از تلاشگران منتخب عرصه صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی استان خراسان رضوی، پیشگیری را مقدم بر درمان عنوان و نقش غذا در پیشگیری از بیماری ها را نقشی محوری بیان و افزود: ارتباط صنعت غذا با اصلاح الگوی مصرف و ایجاد سبک زندگی سالم در راستای کاهش و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر امری واضح و غیر قابل انکار است.
وی با بیان اینکه وجود محصولات غذایی بسته بندی شده و معتبر،امری ضروری در راستای تامین امنیت غذایی است خاطر نشان کرد: سلامت و امنیت مواد اولیه وارداتی و تولیدی و کاهش آلاینده های مواد غذایی از اولویت های سازمان غذاودارو و امری مهم و موثر در حفظ سلامت محصولات تولیدی خواهد بود.
دکتر غلامرضا اصغری، بیان داشت: استان خراسان رضوی و بویژه مشهد، قطب محصولات معتبر و کیفی در سطح بین المللی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد،ضمن خیر مقدم به معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذاودارو،متولیان سلامت و امنیت غذایی و ... سلامت غذایی را امری ملی و جهانی عنوان و اظهار داشت: در این دولت نگاه ویژه ای به سلامت، طرح تحول نظام سلامت در راستای رفاه اجتماعی و کاهش هزینه های مردمی، تحول نظام آموزشی، ایجاد معاونت اجتماعی و ... شده است.
دکتر محمدرضا دارابی،ضمن اشاره به دغدغه های وزارت بهداشت در خصوص بیماری های واگیر در گذشته،کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر را امروزه اولویت وزارت بهداشت و درمان اعلام و بر لزوم خود مراقبتی آحاد جامعه تاکید کرد.
معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پرشکی مشهد، ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا از تلاش صاحبان صنایع در راستای تامین محصولات سالم و ایمن ، تقدیر و بر حفظ رتبه و نشان برتر این حوزه توسط واحدهای تولیدی در سال های آتی تاکید کرد.
دکتر محمدرضا صابری،از سیاست های سازمان غذاودارو مبنی بر کاهش تصدی گری در حوزه سلامت و حمایت از سرمایه گذاری در این بخش یاد کرد و افزود: فعالیت های حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو به عنوان رویکرد حمایتی از صنایع برتر در راستای تولید محصول سالم و ایمن با بررسی و پایش نحوه فعالیت و تولید به استناد شاخص های ارزیابی است.
وی ضمن اشاره به اینکه سلامت محصولات غذایی،یکی از ابعاد مهم کیفیت در تولید صنایع غذایی به شمار می رود،تصریح کرد: بدون تردید خراسان رضوی با دارا بودن پتانسیل هایی در بطن صنایع غذایی از حوزه تولید تا مصرف، یکی از قطب های صنایع غذایی کشور محسوب و نقش و جایگاه ویژه ای نیز در این عرصه به خود اختصاص داده است.
دکتر صابری؛معرفی واحدهای صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی منتخب استان؛توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه را برگ زرینی بر سوابق منتخبین به عنوان بورد تبلیغاتی معتبر و قابل استناد عنوان و اظهار داشت: ایجاد باشگاه واحدهای تولیدی برتر استان که شامل منتخبین سه سال متوالی و یا پنج سال متناوب می باشد،با پیشنهاد امتیازات خاص جهت اعضا این مجموعه به سازمان غذا ودارو و تدابیر ویژه در راستای تسهیل فعالیت برای آن واحدها در دستور کار مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی قرار دارد.
دکتر محمدرضا صابری افزود: از سوی دیگر ارتقای کیفیت رمز بقا در بازار است، چراکه همگام با افزایش و سطح آگاهی مردم، توجه آنان نسبت به کیفیت و سلامت مواد غذایی افزایش یافته است.
در این مراسم که در مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد از خانواده سه تن از شهدا مدافع حرم، 37 تولیدکننده منتخب مواد غذایی؛آرایشی و بهداشتی استان که شاخص های کیفیت را رعایت کرده اند،16 مسئول فنی برتر و اعضا باشگاه واحدهای تولیدی برتر استان با اهدای لوح،تندیس و جوایزی تقدیر بعمل آمد.