سومین مسابقه غذا، هنر و سلامت در راستای ارتقای فرهنگ غذای سالم در میان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش وب دا، مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این مراسم که در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد(برج سپید) برگزار شد اظهار داشت: مسابقه غذا، هنر و سلامت با تاکید بر ارتقای فرهنگ غذای سالم با هدف کاهش مصرف نمک، قند، چربی ها اشباع، چربی ترانس و سایر افزودنی های مجاز و غیر مجاز در مواد غذایی به همت معاونت غذا و دارو و با همکاری مدیریت پشتیبانی و روابط عمومی دانشگاه برای سومین سال متوالی ویژه کارکنان شاغل در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
دکتر اسماعیل زاده با بیان اینکه برای شرکت کنندگان در این مسابقه امتیاز آموزشی در نظر گرفته شد و افراد با حضور در دوره های عملی و تئوری مباحث مربوط به تغذیه سالم را فرا گرفتند خاطر نشان کرد: در این مسابقه 54 نفر از کارکنان شاغل در معاونت ها و مدیریت های مختلف ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شرکت داشتند.
وی با اشاره به اینکه گروه های غذایی تهیه شده بر اساس شاخص ها و توسط سه تن از کارشناسان زبده سازمان فنی و حرفه ای مورد بررسی قرار خواهند گرفت افزود: در پایان مسابقه پس از بررسی های کارشناسی هیأت داوران به نفرات برتر در هر گروه غذایی( انواع غذاهای دریایی، انواع آش، سوپ و خورش، انواع غذاهای سنتی و محلی، انواع کیک و دسر، انواع غذاهای فانتزی، میوه آرایی و انواع سالاد) هدایای نفیس و ارزشمندی اهدا خواهد شد.