بیستمین نشست کمیته فنی و قانونی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بررسی 248 پرونده،برگزار شد.
به گزارش وب دا، به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی؛آشامیدنی و در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت،ورود موادغذایی؛آشامیدنی؛آرایشیو بهداشتی، بیستمین نشست کمیته فنی و قانونی معاونت غذاوداروی دانشگاه با حضور معاون غذاودارو، مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذایی؛آرایشی و بهداشتی و مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی؛آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، تعدادی از اعضا هیات علمی دانشگاه، نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی و ... برگزار گردید.
شایان ذکر است: جلسات کمیته فنی و قانونی معاونت غذاوداروی دانشگاه، هر هفته با حضور اعضاء این کمیته تشکیل می شود و در بیستمین جلسه این کمیته تعداد 248 پرونده؛ شامل 167 مورد پروانه ساخت، 41 مورد پروانه بهره برداری و 40 مورد پروانه مسئول فنی؛ مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.