طرح تشديد نظارت بر فرآيند توليد و توزيع محصولات غذایی،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي و برخورد قاطع با واحدهای متخلف به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا در آمد.
به گزارش وب دا، دکتر عباس اخگری،معاون غذاوداروی دانشگاه با اعلام به اجرا درآمدن طرح بسیج سلامت نوروزی گفت : این طرح از ابتدای اسفند ماه سال جاری در این معاونت،آغاز و تا نيمه فروردين سال آینده ادامه خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس این طرح کارشناسان نظارت بر مواد غذايي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي معاونت غذاودارو بر فعالیت واحدهاي توليدي مواد غذایی،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي نظارت بيشتري خواهند داشت.
وی در ادامه درخصوص اهداف اجرا ی طرح بسیج سلامت نوروزی افزود: در راستای حفظ سلامت شهروندان و زائران حرم مطهر رضوی ، طرح ضربتي نظارت بر فرآيند توليد در این مدیریت اجرا و تيم هاي بازرسي در سه شيفت کاري در بازه های زماني تعيين شده از مراکز توليد و توزيع موادغذايي بازديد فني و بهداشتي به عمل آورده و اقدامات قانوني در خصوص واحدهاي متخلف و غيرمجاز انجام خواهد شد.
دکتر اخگری درخصوص بازرسی های مشترک معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه خاطر نشان کرد : بازديدهاي مشترک کارشناسان حوزه مدیریت نظارت بر موادغذايي،آشاميدني،آرایشی معاونت غذا و دارو و کارشناسان بهداشت محيط از انبارهاي نگهداري مواد غذايي، آشاميدني نیز از ابتدای اسفند ماه سال جاری آغاز و اقدامات قانوني لازم در خصوص محصولات غيرمجاز و نامنطبق با قوانین و استانداردهای موجود صورت خواهد پذیرفت.