معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر استفاده از داروهای تولید شده در کشور  در راستای حمایت از تولیدات داخلی تاکید کرد.

به گزارش وب دا؛ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به بروز برخی مشکلات بوجود آمده در انتقال ارز، بیان داشت: این مشکلات در مواقعی ممکن است باعث ایجاد تأخیر در زمینه واردات برخی از اقلام دارویی شده و لذا کمبودهایی را به صورت مقطعی در پی خواهد داشت که با پیگیری های مستمر سازمان غذا و دارو تسهیلات ویژه ای جهت تسریع در واردات مواد اولیه و داروهای مورد نیاز تصویب و اجرایی شده است و شرکت های واردکننده مواد اولیه جهت تولید دارو در داخل و همچنین شرکت های واردکننده دارو از ارز یارانه ای بهره مند خواهند شد.

دکتر اخگری ضمن اشاره به سرانه مصرف 45 میلیارد عددی دارو در کشور، افزود: بعضی از کمبودها با توجه به وجود داروهای ژنریک تولید داخل با اثربخشی یکسان، غیر واقعی است و همکاران پزشک باید با علم به وجود داروهای ژنریک تولید داخل به تجویز نسخه، اقدام نمایند تا مردم عزیز دچار سرگردانی نشوند.

وی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از کالاهای ایرانی به استفاده از داروهای با کیفیت تولید داخل، تاکید کرد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو، یارانه ای جداگانه به منظور کاهش بار مالی هزینه های پرداختی بیماران صعب العلاج و خاص در اختیار معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور قرار داده و در شهر مقدس مشهد هم بیماران سخت درمان از این کاهش هزینه دارو بهره مند شده اند.

وی تاکید کرد: از آنجایی که داروهای بیماران خاص از حساسیت ویژه ای برخوردار است، از سوی معاونت روزانه پیگیر وضعیت داروهای مذکور بوده تا کمبود دارویی جهت این بیماران پیش نیاید و داروهای لازم در اختیار بیماران قرار گیرد.

دکتر اخگری با اشاره به اینکه قیمت گذاری دارو در کمیسیون مربوطه صورت می پذیرد، تصریح کرد: میانگین افزایش قیمت دارو در سال جاری توسط سازمان غذا و دارو اعلام که این افزایش مشمول تمام اقلام دارویی نشده و در مواردی شاهد ثبات قیمتی و در مواردی نیز در راستای منطقی سازی قیمت با افزایش قیمت عرف مواجه خواهیم شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، بیان داشت: با توجه به شرایط ویژه استان خراسان رضوی و عزیمت حجم بالایی از زائران و مجاوران بارگاه رضوی در ایام سال به شهر مقدس مشهد، موضوع پیش بینی ذخایر استراتژیک دارو و مواد اولیه جهت مراکز درمانی؛تولیدکنندگان و داروخانه ها با مشارکت و همراهی بخش خصوصی مدیریت و  برنامه ریزی های لازم انجام تا هموطنان گرامی دغدغه ای در حوزه دارو نداشته باشند.

 دکتر عباس اخگری در خصوص نظارت های معاونت غذا و دارو دانشگاه در حوزه داروخانه ها، اظهار داشت: در حال حاضر 631 داروخانه روزانه و 64 داروخانه شبانه روزی در شهر مقدس مشهد فعال است که تیم های بازرسی این معاونت در بازه های زماني تعيين شده بر تامین و ارائه خدمات دارویی بیمارستان ها؛مراکز درمانی؛داروخانه ها نظارت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات قانونی لازم توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه صورت خواهد پذیرفت و اینجانب به همراه مجموعه معاونت غذا و دارو دانشگاه  تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا مردم شریف در استان خراسان رضوی با کمبود اقلام دارویی مواجه نشوند.

 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image