رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه استراتژی های ارتقاء سلامت مردم باید در اولویت برنامه ها قرار گیرد اظهار داشت: این مهم محقق نمی شود مگر با استفاده از ابزار نظارت ،کنترل و پایش که درصورت تحقق،منابع مالی و انسانی هدر نخواهند رفت.
دکتر محمد رضا دارابی در نشست کمیته تجویز منطقی دارو خاطر نشان کرد: بایستی فرهنگ سازی آحاد مردم در خصوص جلوگیری از انباشت دارو در منازل وتجویز و مصرف منطقی دارو از طریق صداو سیما ورسانه ها انجام پذیرد.
وی تصریح کرد: یکی از الویت های اصلی وارزشمند، کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو، این است که در جامعه پزشکی منجر به تغییر رفتاردرنسخه نویسی بعضی ازپزشکان شود وتجویز دارو فقط بر اساس نیاز بیمار باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: یکی از حوزه هایی که میتواند در صرفه جویی اقتصادی گام بردارد حوزه غذاو داروست و بایستی تا حد ممکن مصرف بی رویه دارو در بیمارستانهای دولتی و خصوصی ،مطب ها ،منازل و..را کاهش دهیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با تاکید بر اینکه باید صرفه جویی و توجه به کمبود دارو در تجویز منطقی نسخ باید مورد توجه قرار گیرد اظهار داشت: نظارت بر تجویز نسخ بیمارستانی و تجویزهای جایگزین مناسب با توجه به صرفه اقتصادی اهمیت زیادی دارند.
دکتر عباس اخگری خاطر نشان کرد:، توجه به پروتکل درمانی و تجویز بر اساس گاید لاین های بالینی یکی از مهم ترین ارکان در تجویز داروها به شمار می رود.