مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در حال حاضر 20 محصول و فرآورده غذایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه دارای نشان ایمنی و سلامت هستند.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: شیر کم چرب سرشار از ویتامین D3، شیر استریلیزه و هموژنیزه نیم چرب سرشار ویتامین D3 و کلسیم،شیر فرادما نیم چرب غنی شده با ویتامین D ، ماست پروبیوتیک کم چرب،نوشیدنی کفیر،پنیر موزارلای کم چرب کم نمک، فرآورده کنجدی بدون شکر،زعفران رشته ای یا رشته ای بریده،پودر زعفران، قرص فشرده خالص زعفران،دمنوش گل سرخ زعفرانی و اسپری زعفران فراورده های دارای نشان ایمنی و سلامت معتبر می باشند.
وی خاطر نشان کرد: نشان ایمنی و سلامت علاوه بر سالم و ایمن بودن دارای یک یا چند خاصیت تغذیه ای مناسب و سلامت بخش مانند غنی شدن با املاح و ویتامین ها، کم بودن میزان چربی، نمک و نداشتن قند افزوده و بدون افزودنی های مصنوعی و شیمیایی هستند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد هدف از اعطای نشان ایمنی و سلامت را معرفی و شناساندن محصولات سلامت محور به مردم،ترویج و فرهنگ سازی مصرف غذاهای سالم تر،اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی در راستای تغذیه سالم و معرفی واحدهای تولیدی دارای محصولات سالم تر و حمایت از تولیدات سلامت محور برشمرد.
دکتر اسماعیل زاده افزود: فرآورده های تولیدی دارای نشان ایمنی و سلامت در سطح عرضه از نظر معیارها و خواص ایمنی و سلامت ادعا شده در سوابق کمیته اعطاء نشان، مطابق با دستورالعمل نحوه پایش فرآورده های دارای نشان ایمنی و سلامت، پایش و کنترل می شود.
وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه مغایرت یا عدم رعایت قوانین و مقررات توسط کارخانه تولیدی شامل نتایج پایش فرآورده در سطح عرضه،ارائه موارد شکایتی مورد تأیید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مربوطه و اداره کل ،عدم انطباق فرآورده با ضوابط مربوطه یا مغایرت شرایط فنی و بهداشتی تولید با ضوابط اداره کل و وجود آلاینده ها در فرآورده ،موضوع در کمیته عالی اعطاء نشان مطرح و در صورت تأیید نسبت به لغو گواهی صادره اقدام خواهد شد.