معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در شش ماهه نخست سال جاری دو هزار و 400 پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی این معاونت مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
به گزارش وب دا، دکتر عباس اخگری خاطر نشان کرد: کمیته های بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی به صورت هفتگی و در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود موادغذایی،آشامیدنی،آرایشیو بهداشتی با حضور کارشناسان و مسئولان حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی مشهد، بیرجند، نیشابور، تربت حیدریه،گناباد در این معاونت تشکیل می شود.
وی افزود: پروانه های بررسی شده در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ شامل 2137 مورد پروانه ساخت، 220 مورد پروانه بهره برداری و 114 مورد پروانه مسئول فنی بوده است.
کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.