معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در سه ماهه گذشته یک هزار و 355 پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی این معاونت مورد بررسی قرار گرفته است.
دکتر عباس اخگری در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: نشست های کمیته فنی و قانونی این معاونت به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی با حضور معاون غذا و دارو، مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشیو بهداشتی و مدیر آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه،جمعی از کارشناسان مدیریت های نظارت بر موادغذایی،آرایشیوبهداشتی معاونتهای غذاودارو دانشگاه/دانشکدههای علوم پزشکی مشهد،بیرجند،نیشابور،تربت حیدریه،گناباد،تعدادی از اعضاء هیات علمی دانشکده بهداشت،نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برگزار می شود.
دکتر اخگری خاطر نشان کرد: پروانه های بررسی شده در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه، شامل 1184 مورد پروانه ساخت، 144 مورد پروانه بهره برداری و 27 مورد پروانه مسئول فنی بوده است.
کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا و دارو برگزار می شود.