مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: سازمان غذا و دارو با اتخاذ شیوههای نوین در راستای تسهیل امور مراجعان گامهای موثر برداشته و ۹۰ درصد صدور، تمدید پروانه، گواهی بهداشت صادراتی و وارداتی به استانها و شهرستانها واگذار شده است و کمتر از ۱۰ درصد کارها در مرکز انجام میشود.
به گزارش وب دا،دکتر محمد حسین عزیزی در گردهمایی تولیدکنندگان صنایع غذایی و بهداشتی استان خراسان رضوی در مشهد افزود: در برخی استانها نیز همه موارد رعایت کیفیت، سلامت و استاندارد به صورت آزمایشی به برخی تولیدکنندگان برتر واگذار شده است.
وی در ادامه گفت: قرار دادن قرص در کیکها با هدف ضربه زدن به صنعت غذایی کشور انجام شد اما دشمنان موفق نشدند به اهداف خود برسند.
دکتر عزیزی افزود: طبق بررسیهای دانشگاههای علوم پزشکی حتی یک مورد آلوده سازی کیکها در کارخانه ها، مراکز پخش رسمی و فروشگاههای بزرگ کشور نبوده و تمام موارد مربوط به خوداظهاریها و بستههای خارج از موارد یاد شده بود که در این ارتباط پروندههایی در دستگاههای قضایی در دست بررسی است.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: این عمل غیر اخلاقی توسط دشمنان با هدف ضربه زدن به تولیدات مواد غذایی در داخل و بدنام کردن صادرات ایران انجام شد که به دلیل اعتمادی که مردم به دستگاههای نظارتی دارند به اهداف شوم خود نرسیدند.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوی نیز گفت: هم اکنون در این استان ۱۵۰۰ واحد تولیدی با بیش از هشت هزار محصول مختلف تحت پایش مستمر قرار دارد که از این تعداد ۲۸ واحد تولیدی برتر مورد قدردانی قرار گرفتند.