0023.jpg - 7.53 kBطی سه ماهه سوم سال جاری؛  972 پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا‌ و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا ضمن اشاره به برگزاری نشست های کمیته فنی و قانونی این معاونت گفت: به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و‌ در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد‌غذایی،آشامیدنی،آرایشی‌و بهداشتی طی سه ماهه سوم سال جاری؛ سلسله جلسات این کمیته با حضور معاون غذا‌‌ و‌ دارو، مدیر نظارت بر مواد‌‌غذایی،آرایشی‌و‌ بهداشتی و مدیر آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، جمعی از کارشناسان مدیریت های نظارت بر مواد‌‌غذایی،آرایشی‌و‌بهداشتی معاونت‌های غذ‌او‌دارو دانشگاه/دانشکده‌های علوم پزشکی مشهد، بیرجند، نیشابور، تربت حیدریه،گناباد، تعدادی از اعضاء هیات علمی دانشکده بهداشت، نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برگزار که طی 13 جلسه 972 عدد پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: پروانه های بررسی شده در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ شامل 800 مورد پروانه ساخت، 172 مورد پروانه بهره برداری و 4 مورد پروانه مسئول فنی بوده است. 

کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشی‌و‌بهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشی‌و‌بهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا‌ و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.   

خبرنگار: مریم ربانی

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image